Intim törlőkendő


Intim higiénia a mindennapokban! A friss, üde és tiszta érzéshez.

Ma már a jól ápoltság alapkövetelménye és a mindennapos tisztálkodás része az intim higiénia.

Az intim területek természetes pH egyensúlyának megőrzéséhez nélkülözhetetlen a tejsav, mely vékony filmköpenyként védi a bőrt a kórokozókkal szemben. A tejsavat termelő baktériumok azonban nagyon érzékenyek, a legkisebb változásra is csökkenhet számuk, mely a védelmező filmréteg csökkenését és a fertőzések kockázatának növekedését okozhatják. Az X-Epil Intimo termékek tejsav tartalma segít megőrizni az intim területek természetes pH értékét.

Intim törlőkendő

Nyugtató, ápoló és frissítő hatású kendő, mely ideális otthon, utazásnál, menstruációs időszakban vagy bármikor amikor úgy érzi, hogy frissességre és ápolásra van szüksége.

Az Intim törlőkendő 2 féle kiszerelésben kapható: 20 db-os visszazárható csomagolásban és egyenként csomagolt kendők 5 db / dobozban. Ez a kiszerelés különösen ajánlott a hétköznapokon, hiszen egy törlőkendőnyi frissesség bármilyen kistáskában elfér. 

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2019 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK