2 napos, nyári zselé szeminárium BÖLCSKEINÉ SZILVIVEL!

Ezen a 2 napos gyakorlati tanfolyamon minden tudást megszerezhetsz, ahhoz hogy jó szakember váljék belőled. Nemcsak kezdőknek és újrakezdőknek ajánljuk, hanem mindenkinek, aki az ország egyik legjobb oktatója segítségével szeretné tökéletesíteni a tudását. Ha mindkét napra jelentkezel, kedvezményt is kapsz.

Új oktatótermünkben, kényelmes körülmények között, színvonalas ellátás mellett tanulhatsz, hogy másra ne legyen gondod. A 2 napos interaktív képzés alatt minden kérdésedre választ kapsz és bőven lesz időd gyakorolni is, nem kell „kutya futtában” elsajátítanod az anyagot és mivel Bölcskeiné Szilvi az ország egyik legeredményesebb oktatója, biztos lehetsz benne, hogy az oktatás alatt rögzülni is fognak az újonnan tanultak és otthon is tudod majd alkalmazni. 

A 2 napos program teljes egészében az építési technikák tökéletesítéséről szól, egy kis zselés díszítéssel fűszerezve. Az első nap témája a francia „kocka” köröm, alapozó tréning, ahol tökéletesen elsajátíthatod a munkádat megalapozó előkészítési folyamatot, a tökéletes sablon felhelyezés technikáját, a körömágy hosszabbítást, a pontos mosolyvonal készítést és a reszelési technikákat. A második napon eljutunk a haladó szintre, az extrém körömformákhoz, ne tévesszen meg, hogy ilyen körömformákkal ritkán találkozol, ugyanis ezek megtanulása nagy hatással van a szalonmunkádra, begyakorlásukkal egy precízebb, tartósabb munkaminőséget tudsz elérni.

Ráadásként nem csak tudást kapsz, hanem alapanyagot is, a tanfolyam idejére biztosítjuk számodra az építőanyagokat, így a technikák elsajátítása közben megismerkedhetsz a legfiatalabb, legígéretesebb jövő elé néző műkörmös márka, a NABA zselé rendszerével.

 

Ne feledd, két nap sok-sok extrával, írd be a naptáradba már most!

 

További információ és jelentkezés ITT!

 

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK