2014 első igazi híre: megalakult a Long Lashes, Lash Designer Team-je!

2013-ban számtalan új termékkel és színvonalas oktatásokkal szolgáltunk a márka hűséges vásárlóinak. Az idei év azonban mérföldkő lesz a Long Lashes életében, mivel az eddigieknél is nagyobb hangsúlyt fektetetünk oktatásinkra. A tanulni vágyók minőségi előadások és sok-sok gyakorlás segítségével szerezhetik meg az elméleti és gyakorlati tudásukat, mostantól emelt vidéki tanfolyami számmal.

Ahhoz, hogy oktatásaink minőségét a legmagasabb szintre emelhessük 2014. elején Kovács Nelli szakmai vezetésével megalapítottuk Lash Designer Team-ünket, melynek tagjai Budapesten és az ország számos kis-és nagyvárosában fogják az egységes oktatási tematikát követni és tanfolyamainkat megtartani. Segítségükkel a Budapesttől távol élő szakembereknek is megadjuk a lehetőséget, hogy színvonalas oktatók segítségével sajátíthassák el a szempilla hosszabbítás fortélyait. A kiscsoportos tanfolyamok keretein belül oktatóink elméleti és gyakorlati tudásukat adják át a résztvevőknek, akik modellen gyakorolhatják be a szempilla hosszabbítás alapjait.  

A helyszínekért és időpontokért kattints ide.

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK