3 legjobb bőrápoló, amit a Solanie kínálatából választhatsz.

Épp úgy, ahogy nekünk embereknek a kozmetikumoknak is van egy fajta „egyénisége”. Az alkotóelemek olyan összessége, mely túlmutat egy egy hatóanyag bőrre gyakorolt hatásán, és sokkal inkább takarja az összes alkotóelem együttes szinergikus hatását, párosulva a felhasználáshoz kapcsolódó érzettel és az eltérő bőrtípusokon mutatott eredményekkel. Kicsit kisarkítva mindegyik bőrápolóban megvan ez a plusz, azonban őszintén megvizsgálva őket csak néhányat lehet igazán magasra emelni és a képzeletbeli dobogó fokaira felállítani.

Ahhoz hogy kiválasszuk a legjobb ápolókat magát a bőrápolást és annak technikáját kell alapul vennünk. Ugyanis mit sem ér a legjobb és legkorszerűbb hatóanyag és a hozzá kapcsolt „ígéret”, ha a bőr mechanikai és kémiai tulajdonságai miatt nem képes azt befogadni. Nézzük tehát sorban a TOP listásokat.

Amíg a pórusokat eltömítő szennyeződések, vagy az átjárhatóságot gátló elhalt szarusejtek vannak a bőr felszínén, addig hiába hidratálunk, nyugtatunk, vagy éppen öregedést gátlunk. Az elsődleges feladat a bőr megtisztítása melyet mechanikai pl.: dörzsöléses, vagy kémiai pl.: hámlasztásos módszerekkel tudunk megtenni. A legjobb, ha mindkettőt külön külön, vagy akár egyszerre alkalmazzuk. Ezen tulajdonság miatt került a dobogóra a Solanie Mangó Rizs AHA radírja.

SO20901 Mangó rizs AHA radír

A kíméletes 2 az 1-ben peeling mechanikai és kémiai úton képes a bőrt megtisztítani és annak átjárhatóságát fokozni. A benne található finom rizs gömbök a bőrfelszín átdörzsölésével képesek az elhalt hámsejteket eltávolítani a pórusokban megülő olajos szennyeződéseket felpuhítani. Ezzel egy időben a mangó és papaya kivonatok pedig a szarusejtek közötti fehérjekötéseket lazítják fel, mellyel szinergikusan támogatják a rizsszemek mechanikai dörzs-hatását. Az eredmény nem csak egy jól átjárható megtisztított bőrfelület, hanem egy szintbeli eltéréseiben is homogenizált kisimult bőrkép. Mely Önmagában is kimagasló eredmény.

A megtisztított bőr azonban azonnal hidratációra vágyik. Mivel a peeling során megsérül az az érzékeny védőréteg (lipid/zsírsav köpeny), mely a nedvesség kipárolgását gátolja a bőrből. Ilyenkor az úgynevezett visszazsírozáson az újbóli lipidekkel történő ellátáson van a hangsúly, hogy a bőr természetes védelmi rendszere a hidratáció vesztéssel szemben azonnal helyreálljon. Így olyan kozmetikumot szabad csak használnunk, mely a hidratációt a lipid köpeny helyreállításával együtt képes elvégezni. No de melyik az?

SO10401 Liposzómás aktív hidratáló krém

Ismét egy újabb 2 az 1 –ben termék kerül fel képzeletbeli dobogónkra. A Solanie liposzómás hidratáló krémje ugyanis a benne található olajosabb összetevők miatt képes az úgynevezett visszazsírozásra, ugyanakkor – ahogy a nevéből is adódik – ezt olyan fejlett liposzóma rendszerrel teszi (kis zsírburokba ágyazott hatóanyagokkal), melyek bőrazonos módon támogatják a visszazsírozást, ugyanakkor képesek a vízbázisú anyagok többségét a lipid/zsírsav köpenyen átjuttatni. Röviden összefoglalva védenek és ápolnak egy ugyanazon időben. És mi lehet még ezen túl?

Minden kozmetikai gyártó ég egy egy fő hatóanyagot emel ki termékei hatásmechanizmusának leírására. Ez lehet egy fehérje, mint a botox hatású argireline, egy poliszacharid, mint a hialuronsav, vagy éppen a most divatos növényi őssejtek, melyek felépítésükben több tulajdonságot képesek magukban hordozni. Nem csoda, hogy a szépségszakma ez utóbbi területet folyamatos kutatásokkal fejleszti, hiszen az őssejtekben rejlő kozmetikai potenciál kimagaslóan nagy. De mi is az a növényi őssejt?

 

SO11603 Solanie Argán növényi őssejtes hidratáló és feszesítő maszk

Utolsó dobogós termékünk a Solanie Argán növényi őssejtes hidratáló és feszesítő maszkja mely - gondolom nem okozunk meglepetést ezzel – szintén 2 az 1-ben termék. Kettősségét bőrre gyakorolt hatásának köszönheti, hiszen egyedülálló módon képes a bőr megújulásáért felelős őssejtek szöveti környezetét vitalizálni, ugyanakkor közvetlenül hatva azokra osztódásukat stimulálni. Így a bőr megfiatalítása, vagy revitalizálása közvetlenül az öregedési folyamatok színteréül szolgáló irhában megy végbe. Mindez tartalmas maszk formájában.

Biztosan mindenkinek megvannak a kedvenc termékei a Solanie-tól, nekünk azonban – a szakmai szempontokat erősen figyelembe véve - a fentiek viszik a prímet.  Kellemes próbálgatást.

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2022 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK