35%-al tartósabb Super Flat szempillák a Long Lashestől

A Super Flat szempillák a Long Lashes legújabb és leginnovatívabb terméke, mellyel a szempillaépítő szakemberek először találkozhatnak a magyar piacon.

Extrém tartóssá és az eddigieknél is könnyebben viselhetővé varázsolhatod vendégeid szempilláit a Long Lashes legújabb kollekciójával. A forradalmian új pillaszálakat tartalmazó Super Flat kollekció az eddigieknél is tartósabb hatást biztosít azzal együtt, hogy a viselést is kényelmessé teszi a könnyített anyagfelhasználásnak köszönhetően.   

A Super Flat pillák ragasztásra szolgáló felülete a korábbi típusokhoz képest laposabb, így nagyobb felületet biztosít a ragasztáshoz. A természetes szempillák keresztmetszetéhez igazított íves vég szinte rásimul a szálakra, így a lehető legnagyobb területen tapad. Mindez az extra könnyű anyaggal kombinálva különleges 35%-al nagyobb tartósságot biztosít. 

  

A Super Flat pillák különlegessége nem csak az extrém módon ellaposított ragasztási felületben és könnyített anyagfelhasználásban rejlik, hanem duplázott pillavégekben is. A kígyó nyelvéhez hasonló kialakítással a szálakat egy ponton ragasztod, mégis a végükben duplán látszódnak így növelve az épített pillasor volumenét. 

Az új Super Flat szempillakollekciót már webáruházunkban is megvásárolhatod, kattints»

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK