A PHYRIS egyedülálló bőrápolási koncepciója | SOMI sorozat – a koncepció lelke

15 évvel ezelőtt a Padovai Egyetem tudósai kifejlesztettek egy egyedülálló bőrápoló terméket. Létrehozták a TERMASOMI-t, mely alapjaiban változtatta meg a termálkezeléseket, ezek az eljárások a bőr számára jobban tolerálhatók lettek, az irritáció pedig jelentősen csökkent. Zseniális ötletként a kozmetikai kezelésekben második fázisként használták fel. Azóta az ötletet tökéletesítették és további SOMI termékek születtek, melyek a PHYRIS SKIN CARE CONCEPT márkanév alatt napjainkban nagyon sikeresek több mint 50 országban világszerte.

2. Fázis avagy a bőr saját funkcióinak aktiválása:

TERMASOMI, ULTRASOMI FLUID, SENSISOMI BALM, TERMASOMY SPRAY

A SOMI aktív hatóanyagával, a termál liposzómával garantálja a legjobb eredmény elérését:
aktiválja a bőr saját regenerációs képességét, javítja felszívóképességét, ellenálló képességét és vitalitását. A három termék lehetővé teszi, hogy a bőrt az egyedi igényeknek és a bőrtípusnak megfelelően tápláljuk és készítsük elő. A SOMI-k a következő ápoló hatóanyagok felszívódását és hatékonyságát rendkívüli módon növelik, ezért az egyénre szabott kezelések hatását még hosszantartóbbá, még látványosabbá teszik.

A Termasomi gel és spray, frissítő olajmentes hidratáló termékek, melyek a bőrt ásványi anyagokkal és nyomelemekkel látják el.

A Sensisomi balm illat-, színezék-és konzerváló anyag-mentes, mely erősíti a bőr immunrendszerét, kiegyenlítő és stabilizáló hatású. A bőrpír enyhül és az irritációra való hajlam csökken. Helyreállítja az érzékeny bőr egyensúlyát.

Az Ultrasomi fluid az oxigén komplex segítségével stimulálja a sejtképzést és a bőr regenerációs képességét. Javítja a bőr vitalitását, fokozza a hatóanyagok hatását és a kozmetikai kezelések hatékonyságát. Optimális előkészítő ápolás a megviselt, regenerációt igénylő, fáradt bőrre.

Lenyűgöző eredmények a SOMI-val

A német Derma Consult bőrgyógyászati labor és az augsburgi University of Applied Sciences igazolja a SOMI termékek hatékonyságát. A vizsgálat ideje alatt önkénteseken tesztelték a termékek hatását, akik arcuknak egyik felét a bőrtípusuknak megfelelő ápoló kozmetikummal, a másik felét pedig az ápoló krémet SOMI-val kombinálva ápolták. A kutatás bebizonyította, hogy a SOMI termékek minimum 29%-kal növelik az ápoló kozmetikumok eredményességét.

6 érv a SOMI termékek mellet:

  • a SOMI-val könnyedén meggyőzheted új ügyfeleidet 
  • a SOMI biztosítja, hogy vendégeid tökéletesen és hosszú távon elégedettek legyenek 
  • a SOMI lehetővé teszi az egyéni bőrtípusok és speciális bőrproblémák kezelését 
  • a SOMI garantálja a legjobb eredmények elérését 
  • a SOMI egyedülálló a kozmetikai piacon 
  • a SOMI egyedivé teszi a kezeléseket

A SOMI hatás fokozása

Kristálypálca segítségével, a „Kristály technikát” alkalmazva is kényeztetheted vendéged, mely serkenti a bőr mikro cirkulációját, ezáltal tovább fokozhatod a SOMI-k hatását. A pálcákat használhatod hidegen vagy melegen 5 lépésben, simító mozdulatokkal bemasszírozva, vendéged homlokától kezdve az arcán át a nyakán, és a dekoltázsán, majd a vállakon és a csuklyásizmon.

Egyedi SOMI termékek új külsővel

2014-ben a PHYRIS megkezdte termékeinek átcsomagolását. Elsőnek a A SOMI-k dobozai kaptak új megjelenést. Az új gyöngyházhatású külső a termékek egyediségét hangsúlyozza. A csomagolás exkluzív és modern megjelenést kölcsönöz a termékcsalád tagjainak. A dobozok belseje a PHYRIS márkához kapcsolódó kulcsszavakat rejtik. A termékek továbbra is a megszokott kiszerelésben és minőségben kerülnek forgalomba.

A SOMI-kat megtalálod a webshopunkban is:

http://alveolashop.com/hu/termasomi-gel-75ml-ph7015?sf_highlight=termasomiű
http://alveolashop.com/hu/termasomi-gel-200ml-ph37315?sf_highlight=termasomi
http://alveolashop.com/hu/termasomi-spray-75ml-ph7016?sf_highlight=termasomi
http://alveolashop.com/hu/termasomi-spray-200ml-ph7316?sf_highlight=termasomi
http://alveolashop.com/hu/sensisomi-balm-75-ml-ph7084?sf_highlight=sensisomi
http://alveolashop.com/hu/sensisomi-balm-200-ml-ph7384?sf_highlight=sensisomi
http://alveolashop.com/hu/ultrasomi-fluid-75-ml-ph7077?sf_highlight=ultrasomi 
http://alveolashop.com/hu/ultrasomi-fluid-200-ml-ph7377?sf_highlight=ultrasomi

 

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK