Adószám egyeztetés

Bizonyára te is értesültél már róla, hogy 2020. július 1-től minden kiállított számlát, on-line a NAV részére le kell jelenteni. A lejelentés adattartalmának egyéni vállalkozóként és cégként is kötelező eleme adószámod, melynek megléte minden esetben kötelező.

A pontos adatszolgáltatási kötelezettségünknek eleget téve kollégáink éppen ezért 2020. július 1-től, adategyeztetés céljából, minden esetben kérni fogják ezt tőled vásárlásaid során.

Így kérjük adószámod meglétéről gondoskodj,
mert egyéni vállalkozóként és cégként megrendeléseidet csak így tudjuk teljesíteni.

Fontos! Az adószám nem azonos az adóazonosító jellel! Adószáma a vállalkozási tevékenységet folytató cégnek és egyéni vállalkozónak van. Adóazonosító jele pedig minden magyar állampolgárnak (magánszemélynek). Az adategyeztetés során céges, illetve egyéni vállalkozói adószámod kérik kollégáink.

 

Köszönjük együttműködésed.

 

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2020 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK