Alginát maszkabál a farsangi szezonra

Nem is olyan régen 2011 őszén, amikor már bizonyos volt, hogy a Solanie márkát a jövőben az Alveola fogja forgalmazni kerültem először kapcsolatba mélyebben az „alginát” szóval. Nem mintha korábban más márkák révén, vagy az oktatási anyagokból nem ismertem volna, de akkor, mint a Solanie egyik „legsikeresebb, megszűnt” termékcsaládjaként került elő. Nem is értettem, hogy ha valami sikeres és működik, akkor miért nem jelen időben beszélünk róla. Kellett egy kis idő míg a termékfejlesztések szövevényes útvesztőjében sikerült eligazodnom és mélyebben beleásni magamat abba, hogy milyen tényezők játszanak szerepet abban, hogy egy termék a portfolióban kerülhessen és ott huzamosabb ideig is maradhasson. Pedig az alginát sorozat eltűnésének akkor ez volt az oka. Annak a sorozatnak, mely korábban a Solanie egyik legsikeresebb családja, mondhatnánk, hogy a védjegye volt.

Az alginát szóval utána nem is kerültünk kapcsolatba egészen 2012. tavaszáig mikor is egy belső képzésen Kocsenda Miklósné, vagy ahogy inkább ismerjük Kati néni ismét felemlegette nekünk. Akkor már szöget ütött a fejembe, hogy ezzel itt bizony valamit kezdenünk kell. Ha ennyiszer elhangzik ez a szó, akkor a jelentősége nem elhanyagolható. Ezután meggyőzve saját magunkat az alginát maszkok kutatásába kezdtünk. Alapanyagok, hatásmechanizmus, lehetséges formulák és a legfontosabb mit is akar a piac?

Másfél év kutatás és tesztelés után végül is összeállt az a 6 termék, mely a 21. sz. modern kozmetikusának a legfontosabb igényeit az azonnali látható eredményeket, versenyképes árakon hivatott kielégíteni. Ugyanis manapság már nem csak az a legfontosabb, hogy egy termék az adott bőrproblémákra megfelelő legyen, hanem az is, hogy a kozmetikus, aki használja megfelelő profitot remélhessen munkájáért cserébe. Ezen szellemben döntöttünk a 6+2g-os (összesen 8g) kiszerelés mellett is, hiszen míg a 6g csak „cipőkanállal” elég egy arc kezeléséhez (fizikai határvonalakat betartva), addig a +2g már a nyak kezelésének szabadságát is megadja.

És melyek is az új termékek? Ha figyelmesen átolvastátok karácsonyi hírlevelünket, akkor már értesülhettetek róla, hogy a sorozat holt-tengeri mélytisztító, Kaviáros aktiváló, Botox hatású ránctalanító, Olivás bőrfiatalító, bőrmegújító, bőrnyugtató alginát maszkokat tartalmaz, egy plusz a sorozatot kiegészítő enzim peelinggel. Minden hasznosat, ami egy profi kezeléshez szükségeltetik.

És ha már itt tartunk essen néhány szó magáról az alginátról is, hiszen kevesen tudják, hogy miért is oly népszerű ez az anyag a professzionális kozmetikákban. A szakemberek leginkább könnyű és kiszámítható viselkedése miatt kedvelik. Egyszerűen keverhető, használat után egy darabban problémamentesen távolítható el. Maga az alginát pedig egy viszkózus gumiszerű anyag, mely a tengeri barnamoszatok sejtfalában nagy mennyiségben fordul elő. Kiválóan köti meg a vizet, így ideális alapja a hidratáló maszkoknak és olyan hatóanyagoknak, melyek felszívódásához okkluzív hatás szükséges. Hatékony antioxidáns és méregtelenítő anyag, mivel képes a bőrben felhalmozódó méregező fémek megkötésére is. Szóval egy „joker” hordozóközeg, mely bármely hatóanyag hatását képes szinergikusan növelni. 

Az új maszkok február elejére várhatóak, így gazdag színeikkel igazi farsangi termékek lesznek!

És essen szó arról is, hogy 2012. tavaszán Kati néni még egy termék fontosságát hangsúlyozta. Hogy melyikét? Az most még maradjon titok. Hamarosan ezt is a Solanie termékek között tudhatjuk.

 

 

 

 

 

 

Dani Richard

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2022 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK