Alveola akciók az őszi Beauty-n

Speciális kiállítási akciókkal és vásári hangulattal várja minden kedves régi és új ügyfelét az Alveola az őszi Beauty alatt üzletében és a kiállításon egyaránt.

November eleje minden évben az őszi trendekről és a télindító karácsonyi akcióktól hangos. Nincs ez másképp idén sem, hiszen november 8-9-én szombaton és vasárnap ismét megnyitja kapuit az ősz legrangosabb eseménye a Beauty kiállítás.

Jó szokásunkhoz híven mi is egyedi akciókkal és meglepetés programokkal készülünk a kiállításra. Mindezt 3 standon, legnépszerűbb márkáinkkal.

Figylelem! Új beléptetési koncepció a Beauty kiállításon

Idén a kiállítási területet külön szakmai és külön nagyközönség-csarnokra osztják. A szakmai csarnokba csak azokat engedik be, akik igazolni tudják, hogy szakmabeliek.
Ezért nagyon fontos, hogy hozd magaddal szakmai bizonyítványodat– vagy bármit, ami igazolja, hogy a szépségiparban dolgozol.

Üzletünk a kiállítás két napján 9:00-18:00 óráig nyitva tart. Az üzlet és a kiállítás között ingyenes transzfer buszt biztosítunk.

Alveola nagy stand H/2a

Mint minden évben most is vásári kedvezményekkel várunk nagy standunkon, ahol vásárolhatsz is. Kínálatunkban megtalálhatod legfrissebb Color and Care akcióinkat és találkozhatsz pár kimondottan csak a kiállításra készült speciális kedvezménnyel is.

Long Lashes stand G/1b

Idén először külön standon várunk, hogy élőben is tanulhass profi műszempilla építő csapatunktól. Szálankénti szempillák, HD pillák, Extreme Volume Pillák, vagy netán szemöldök dúsítás. Nálunk biztosan megtalálod amit keresel. Versenyképes árakon, raktárkészletről.

NABA stand K/2d

Legnépszerűbb műkörmös márkánkkal testközelből ismerkedhetsz meg a körmös szekció egyik külön standján. A legújabb trendeket Szabó Andrea Olimpiai bajnok műköröm építőtől, Bölcskeiné Szilvi többszörös magyar díszítő bajnoktól, Reichstetter Magdolna és Birtalan Gabriella többszörös magyar díszítő bajnokoktól ismerhetitek meg.

 

Alveola nagykereskedelmi üzlet

A kiállítás 2 napja alatt Gizella úti nagykereskedelmi üzletünk reggel 9:00 óra és este 18:00 óra között nyitva tart. Az üzlet és a kiállítás helyszíne között ingyenes busz transzfert biztosítunk, így 2 legyet üthetsz egy csapásra, hiszen nálunk ingyenesen parkolhatsz, ugyanakkor segítünk is, hogy kényelmesen juthass ki a kiállításra.

Mindenkit várunk a kiállítás 2 napja alatt, hogy ne csak nekünk, hanem nektek is jól induljon az ősz. ;-)

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK