Ajándékozzunk egészséget!

Amikor az ajándékozottnak már megvan mindene, vagy nem akarunk felesleges dolgokra költeni, felmerül a kérdés: és most mit vegyünk neki? Egészséget!


Napjaink rohanó világában kevés idő jut saját magunk egészségére, pedig életünkben az egészségünk a legfontosabb, ezért ajándékozáskor jusson eszünkbe, hogy ahogy nekünk sem, úgy másoknak sincs ideje az egészségmegőrzésre gondolni, ezért ajándékozzunk egészséget:

Eredeti Aloe Vera Ital>> A szervezet általános támogatására, erősítésére az Aloe növény húsos leveleiből kifejlesztett termék. Kifejezetten ajánlott a napi tápanyagbevitel pótlására. Magas rosttartalma elősegíti az emésztésre gyakorolt pozitív hatást. Már három éves kortól fogyasztható készítmény. Amennyiben nem kedveli az aloe vera kesernyés ízét, akkor ajánljuk az áfonyalét tartalmazó Eredeti Aloe Vera Italt Áfonyával>>, melyet önmagában vagy gyümölcslével is bátran fogyaszthat.

Ph Complex Ital>> A szervezet méregtelenítésére és a pH egyensúly visszaállítására ajánlott. Az összetevőiben található alga segít kiválasztani a méreganyagokat, míg klorofil-tartalmának köszönhetően lúgosító hatással is bír. Ajánlott a pH complex ital kúraszerű fogyasztása.

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2021 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK