Alveola Kft. az Euroskills Budapest 2018 szponzora

2018. szeptember 26-28-án elsőként a régióban kerül megrendezésre a Szakmák Európa-bajnoksága az EuroSkills Budapest 2018 verseny. Az Alveola Kft. a rendezvény szépségszakmai eszköz szponzoraként lesz jelen az eseményen.

Ez év szeptemberében elsőként a régióban Budapesten kerül megrendezésre a WorldSkills 2018 verseny, melyen Európa mintegy 30 országa képviselteti magát. Az esemény az egyes szakmákat reflektorfénybe helyezve több ezer látogatót vár az ipar, a gazdasági élet területéről, de épp úgy helyszínt ad a képzésben résztvevő tanárok és pályaválasztás előtt álló fiatalok eszmecseréjéhez is.

A rendezvényen az Alveola Kft., mint a magyarországi szépségszakma egyik meghatározó kereskedelmi cége és felnőttképzési intézménye a főszponzorok egyikeként vesz részt. A szépségipari szakmák és azon belül is a kozmetikus területhez biztosít az Alveola Equipment révén eszközöket, bútorokat és berendezéseket.

Az esemény ideje alatt konzultációs lehetőséget ad az egyes elektrokozmetikai módszerek és vezető kezelési eljárások kozmetikákban történő megvalósításával kapcsolatosan. Szakemberei révén támogatja a verseny lebonyolítását és a látogatók szakmai kérdések megválaszolását.

Az EuroSills Budapest 2018 (euroskills2018.hu) verseny a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (mkik.hu) szervezésében valósul meg.

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK