Humanitárius segítség az Alveolától

A világ legnagyobb amatőr rally-jára idén az Alveola Kft. is eljutott, hiszen két márkájával támogatta a humanitárius karavánt: X-Epil Intimo intim higiéniai termékeket és JimJams mini nedves kéztisztító kendőket juttatott el a rászorulóknak az egyik résztvevő magyar csapat segítségével.

A Bamako Rally minden évben kiemelkedő karitatív esemény Maliban és Mauritániában. Minden csapat ajándékokkal és adományokkal felszerelkezve érkezik a világ 5. és 6. legszegényebb országába. A Budapest-Bamako jótékonysági alapkoncepciója egyszerű: közvetítők nélkül közvetlenül juttassák el az adományokat. Ehhez csatlakozott az Alveola is idén, hiszen fontos számunkra az a gondolat, hogy a lehetőségeinkhez mérten támogatást nyújtsunk. Örömünkre szolgál, hogy egy vállalkozó szellemű magyar csapatnak köszönhetően mi is részesei lehettünk az idei futamnak és embert próbáló utazás során Európából egészen Afrikáig szállították adományainkat.

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK