A jótékony Aloe Vera

A hosszú élet elixírjének is nevezett gyógynövény több mint kétszáz hatóanyagával szinte egyedülálló a növényvilágban.

Nemcsak nedvességgel teli, hanem 20 féle ásványi anyagot, 18 féle aminósavat és 12 féle vitamint is tartalmaz, ráadásul mindezt olyan arányban és mennyiségben, hogy azok egymás hatását felerősítik.

Több, mint 3000 évvel ezelőtti felfedezése óta az Aloe-t sikeresen használják gyógyítási célokra. Közel 300 fajta létezik, de csak néhánynak van jótékony hatása az emberi szervezetre. A legkiválóbb az Aloe Barbadensis Miller.

  • segíthet az egészség megőrzésében
  • segíthet a betegségek megelőzésében
  • segíthet a szervezet méregtelenítésében
  • természetes hatóanyagai erősíthetik az immunrendszert
  • felgyorsíthatják a sejtek megújulási folyamatait
  • segíthet az emésztésben
  • segítheti és aktivizálhatja a szervezet öngyógyító folyamatait.

  Webshop Aloe Vera italaok >>

Immunrendszerünk hatékony működéséhez fontos a naponta megfelelő mennyiségű vitaminok, ásványi anyagok, aminósavak kiegyensúlyozott bevitele. Amennyiben ezt nem tesszük, úgy pótólnunk kell, hiszen mindezen tápanyagok nélkülözhetetlen feltétele a megfelelő testi és szellemi fejlődésünknek, egészségünk fenntartásának és az egyes betegségek megelőzésének.

Az Eredeti Aloe Vera készítményekben az Aloe Vera számos fajtája közül az Aloe Barbadensis Miller húsos, lándzsa alakú leveleiben található áttetsző, tiszta, friss és hűsítő Aloe Vera gélt használjuk fel, megőrizve az Aloe növény törékeny kémiáját és tisztaságát. Termékeinket a legnagyobb gondossággal és a legmodernebb technológiák alkalmazásával készítjük. Az Aloe Vera italok fogyasztását mindazoknak ajánljuk, akik rendszeresen törődnek egészségükkel, aktív életet élnek, továbbá akik előnyben részesítik a minőségi és természetes élelmiszereket.

 Webshop Aloe Vera italaok >>

AloeVeracertificat[1].pngTechnológia és minőség

A gondos feldolgozásnak és a XXI. századi technológiáknak köszönhetően termékeink egyáltalán nem tartalmaznak hozzáadott vizet, színező anyagokat, illetve ízfokozókat. A szigorú és kötelező minőség-ellenőrzés biztosítja termékeink állandó, magas színvonalát és stabilitását.

Az elmúlt többezer év során az Aloe Verát a legkülönbözőbb módokon készítették el és alkalmazták: kiszárított leveleit porráőrölték, de volt ahol főzetet készítettek belőle, avagy nyílt tűzön megpirították. Természetesen volt, ahol a legjobb módot alkalmazták, az Aloe-leveleket kipréselték, ezzel alapozva meg a modernkori Aloe Vera gél kinyerésének optimális technológiáját. Termékeink gyártástechnológiája lehetővé teszi, hogy az Aloe teljes tisztaságában, sűrűségében és természetességében kerüljön a fogyasztóhoz.

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Az adatvédelmi nyilatkozatot
megismertem és elfogadom.

© 2018 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK