ArcgőzölőkEgy jó gőzölő garancia a sikerre. Termékpalettánk összeállításánál is ez a gondolat motivált minket. Többéves kutatómunkának köszönhetően megbízható, fokozottabb igénybevételnek is könnyen megfelelő gőzölőket tudunk kínálni vásárlóinknak. Alkalmazásukkal az eltömődött pórusok megnyílnak, a pórusokban ülő szarucsapok könnyen eltávolíthatókká válnak. Az erek kitágulnak, a helyi mikrocirkuláció jelentősen javul. Illóolaj filterük lehetőséget biztosít a gőz különböző növényi kivonatokkal, illóolajokkal történő dúsítására, melyek együttesen különleges, relaxáló élményt nyújtanak.

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2019 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK