Árváltozások március 1-től

Immáron harmadik éve, hogy a kedvező piaci trendeknek és stabil beszállítói környezetnek köszönhetően a termékkínálatunk tekintetében cégünk nem kényszerült markáns árváltoztatásra. Árainkat piacképes szinteken tartottuk és változtatásokat is kizárólag csak a legszükségesebb esetekben hajtottunk végre. Ennek, valamint a folyamatos és erősödő piaci jelenlétnek köszönhetően innovatív márkáinkat egyre több szépségipari szakember kezdte használni, így ők is versenyképessé válhattak és valós eredményeket realizálhattak szakterületeiken.

A változó nemzetközi trendek, valamint az utolsó árváltoztatás óta eltelt idő miatt azonban most szükségessé vált listaáraink felülvizsgálata. Ezt a folyamatosan gyengülő Forint / Euro árfolyam is indokolja, hiszen az elmúlt hónapokban tapasztalható nagyjából 5%-os értékvesztését az Alveola Kft. mindeddig átvállalta.

Az árváltozások a cég termékkínálatába tartozó összes termékcsaládot érinteni fogják, azonban azok mértéke a belföldi gyártású, illetve import termékek esetében eltérő lesz. Ügyfeleink markáns árváltoztatásra kizárólag gyantatermékeinknél számíthatnak, hiszen azok gyártásához szükséges alapanyagok világpiaci ára az elmúlt pár hónapban 30%-kal emelkedett. 

Természetesen az árváltoztatások során – a cég eddigi gyakorlatának megfelelően – kiemelt figyelmet szentel a termékportfolió versenyképességének megőrzésére, így partnereink továbbra is legfőbb szakmai partnere tud maradni az Alveola Kft. és továbbértékesítésre szánt termékek javasolt fogyasztói árai is a szükséges mértékben emelkednek, ennek köszönhetően vásárlóink árrései nem csökkennek. 

A termékeink 2014. február 28-ig még a tavalyi árakon érhetőek el. Az árváltozások az akciókban lévő termékeket az akciós idő lejártáig nem érintik.  

Együttműködésed köszönjük és további sikeres munkát kívánunk!

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK