Az Alveola legújabb professzionális termékcsaládja a NABA

 

 

A komplett szépségszakma igényeinek kielégítésére egy teljesen új termékkörrel bővítettük választékunkat. Immáron a fodrászok, kozmetikusok, sminkesek mellett a műkörmös szakemberek is kedvükre válogathatnak csúcsminőségű alapanyagainkból és eszközeinkből, amelyeket versenyképes áron kínálunk (a piacon a legalacsonyabb az adott kategóriában).

A minőségi garanciát a termék bevezetését megelőző alapos tesztelések, a fogyasztói szokások gondos felmérése, és nem utolsó sorban cégünk nagy múltú, több mint 20 éves töretlen hírneve támasztja alá. Választékunkban a versenyzésre is tökéletes alapanyagok mellett, a gondosan válogatott eszközökön és a legmodernebb gépeken keresztül, a folyamatosan frissülő színválasztékkal büszkélkedő körömdíszítő anyagok is megtalálhatók.

A tartalom mellett az esztétikai élménynek is adózva, termékeinket exkluzív csomagolásban, saját logóval ellátva hoztuk forgalomba, az egyediség jegyében.Elköteleződtünk az innováció mellett, a NABA anyagok neves laboratóriumokból kerülnek ki, igazítva a hazai piac igényeihez, beszerzőink folyamatosan kommunikálnak a fejlesztőkkel és figyelik a világszínvonalú trendeket, újításokat, miközben értékesítőink a vásárlók igényeit jegyzik.

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, üzleteinkben magas színvonalú szakmai tanácsadást kaphatsz, vagy jelentkezhetsz kiscsoportos gyakorlati továbbképzéseinkre, ahol tapasztalt oktatóinktól sajátíthatod el a fejlődésedhez szükséges tudásanyagot. 

Különleges akciókkal, információs kiadványokkal kedveskedünk vásárlóinknak, valamint média megjelenésekkel növeljük ismertségünket. Viszonteladóink munkáját területi képviselőink által tartott színvonalas bemutatók megtartásával is támogatjuk. A NABA termékek elérhetők nagykereskedésünkben, webáruházunkban, valamint viszonteladó partnereinknél.

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Az adatvédelmi nyilatkozatot
megismertem és elfogadom.

© 2018 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK