AZ ORSZÁG EGYIK LEGMODERNEBB SZÉPSÉGIPARI GYÁRTÓÜZEME MEGNYITOTTA KAPUIT

Az Alveola új gyártóüzeme 2020. januárjától Magyarország egyik legmodernebb kozmetikai gyártóhelyeként kezdte működését Dunakeszin.

A raktárral egybekötött 5000 négyzetméteres gyártóüzem kialakításával, technológiai megoldásaival kétségtelenül Európa élvonalába tartozik és felveszi a versenyt bármely nyugati gyártó hasonló ipari létesítményével.

GYÓGYSZERGYÁRTÁSI TECHNOLÓGIA, AMELLYEL KOZMETIKUMOK KÉSZÜLNEK


 

A gyártóhelységek kialakításánál kompromisszumokat nem tűrve a gyógyszergyártási körülmények megteremtése volt a cél. A gyártás, töltés, csomagolás és a fejlesztő, mikrobiológiai, minőségellenőrző laborok teljesen zárt térben vannak. A folyamatos légcserét és pormentes környezetet 2 db hatalmas légtisztító és légszellőztető biztosítja. A légcsatornában Germicid lámpás fertőtlenítés történik a maximális higiénia megőrzésének érdekében.

 

KOZMETIKUM KEVERÉS ÉS TÖLTÉS A 21. SZÁZAD TECHNOLÓGIÁJÁVAL


A gyártótérben 7 db keverőgép (25 litertől 1.000 literig) biztosítja a napi több ezer kilogrammnyi kozmetikum legyártását. Ezek közül is 5 vákuumos turbó emulgáló készülék, mely a legbonyolultabb receptúrájú és legmagasabb minőségű kozmetikai emulziók előállításában segít. A töltőtérben 13 féle félautomata és teljesen automata gép biztosítja az elkészült folyadékok, krémek tégelyekbe, tubusokba töltését, címkézését. A rendelkezésre álló eszközökkel akár a napi 20-30 ezer db termék legyártása is lehetséges.


MINŐSÉG, MELY INNENTŐL MEGKÉRDŐJELEZHETETLEN


A beérkező alapanyagok és az azokból készülő kész kozmetikumok gyártása a legszigorúbb ISO 22716 GMP Jó Gyártási Gyakorlat mellett zajlik. A folyamatok szabályszerű meglétét a világ legnagyobb és legismertebb minőségellenőrző cége az SGS felügyeli és éves szinten auditálja.


RAKTÁRKAPACITÁS, MELY ÁMULATBA EJTŐ


A gépesített, 12 méter magas raktárban 1.600 EURO raklap hely és mellette további 3.600 polcos tárhely áll rendelkezésre, mely egyedülálló a hazai professzionális kozmetikum gyártó cégek között. A termékek pontos betárolása és kiadása SAP vállalatirányítási rendszer használata mellett történik.

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2021 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK