A Babyliss PRO-ról

 

Eszközpaletta kiválasztása


Minden szalon a használt eszközökben és szolgáltatási körében más és más. Piaci versenyképességének megőrzéséhez ez nélkülözhetetlen, hiszen a sikerhez a többi vetélytárstól eltérő szolgáltatás paletta szükséges.

 

Míg a bútorok hosszú távon, addig a hajformázó eszközök általában csak pár évet szolgálják tulajdonosukat. A napi munka nagy részét ezekkel végzik, így fokozott igénybevételnek vannak kitéve. Kiválasztásuk nagy szakértelmet igényel, hiszen a kínálat óriási, viszont kevés minőségi termék van a piacon, mely a professzionális felhasználásnak megfelel. A befektetők gyakran részesítik előnyben a nagy nevű tradicionális márkákat, hiszen legtöbbször a név garancia a minőségre. A név mellett az ár, az eszköz működési paraméterei, valamint a legújabb technológiai megoldások a döntő tényezők.

 

A BaByliss PRO 1960-as megalapítása óta gyárt fodrászeszközöket és élen jár a hajformázók fejlesztésében. Alapvető filozófiája, hogy termékei a legmagasabb műszaki tartalommal készüljenek a professzionális felhasználók számára. A kategória egyetlen gyártója, akik megkülönböztetett műszaki tartalommal kínálja termékeit a professzionális és lakossági felhasználók számára. Hajformázói extrém igénybevétel esetén is maximálisan teljesítenek. Ez az oka, hogy a világ számos sztárfodrásza, köztük Patric Cameron, Adee Phelan, Paul Merritt is a BaByliss PRO hajformázóit használják.

 

Ionic Technology

 

A statikus elektromosság állandó velejárója a fodrászati kezeléseknek. Szárításnál, fésülésnél a hajból pozitív ionok szabadulnak fel. Ezen ionok kialakulását tovább segítik a levegőben található különböző szennyeződések, mint a füst és a por. A pozitív ionok képződését a hajszárazság tovább fokozza. További problémát jelent, hogy a különböző hajápoló termékek csak a haj negatív töltése esetén tudnak maradéktalanul felszívódni.


 
A BaByliss PRO Ionic technológiája hajszárítás közben negatív ionok millióival bombázza a hajat katalizátorként hatva az alkalmazott hatóanyagokra. A negatív ionok segítik a haj természetes töltését helyreállítani, javítva annak ellenálló képességét a külső behatásokkal szemben. A BaByliss PRO Ionic technológiája forradalmasítja a hajszárítást és a haj megfelelő ápolását.


 
Tourmaline Ceramic Technology


A BaByliss PRO legújabb fejlesztése egyedülálló módon kombinálja a Tuormaline és Ceramic technológiát. A Turmalin egy speciális drágakő, mely felmelegítés után természetesen bocsát ki negatív ionokat. Mivel a hajápolókban található hatóanyagok felszívódása csak negatív töltés esetén lehetséges, így a Turmalin kristályok természetes katalizátorként segítik azok hatékonyságát. Köszönhetően a kerámia lapok tartós hőtároló képességének, valamint a Turmalin kristályok ionizáló hatásának a Tourmaline Ceramic technológia egyedülálló eredményeket garantál a hajformázásban.

 

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Az adatvédelmi nyilatkozatot
megismertem és elfogadom.

© 2018 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK