A Babyliss PRO-ról

 

Eszközpaletta kiválasztása


Minden szalon a használt eszközökben és szolgáltatási körében más és más. Piaci versenyképességének megőrzéséhez ez nélkülözhetetlen, hiszen a sikerhez a többi vetélytárstól eltérő szolgáltatás paletta szükséges.

 

Míg a bútorok hosszú távon, addig a hajformázó eszközök általában csak pár évet szolgálják tulajdonosukat. A napi munka nagy részét ezekkel végzik, így fokozott igénybevételnek vannak kitéve. Kiválasztásuk nagy szakértelmet igényel, hiszen a kínálat óriási, viszont kevés minőségi termék van a piacon, mely a professzionális felhasználásnak megfelel. A befektetők gyakran részesítik előnyben a nagy nevű tradicionális márkákat, hiszen legtöbbször a név garancia a minőségre. A név mellett az ár, az eszköz működési paraméterei, valamint a legújabb technológiai megoldások a döntő tényezők.

 

A BaByliss PRO 1960-as megalapítása óta gyárt fodrászeszközöket és élen jár a hajformázók fejlesztésében. Alapvető filozófiája, hogy termékei a legmagasabb műszaki tartalommal készüljenek a professzionális felhasználók számára. A kategória egyetlen gyártója, akik megkülönböztetett műszaki tartalommal kínálja termékeit a professzionális és lakossági felhasználók számára. Hajformázói extrém igénybevétel esetén is maximálisan teljesítenek. Ez az oka, hogy a világ számos sztárfodrásza, köztük Patric Cameron, Adee Phelan, Paul Merritt is a BaByliss PRO hajformázóit használják.

 

Ionic Technology

 

A statikus elektromosság állandó velejárója a fodrászati kezeléseknek. Szárításnál, fésülésnél a hajból pozitív ionok szabadulnak fel. Ezen ionok kialakulását tovább segítik a levegőben található különböző szennyeződések, mint a füst és a por. A pozitív ionok képződését a hajszárazság tovább fokozza. További problémát jelent, hogy a különböző hajápoló termékek csak a haj negatív töltése esetén tudnak maradéktalanul felszívódni.


 
A BaByliss PRO Ionic technológiája hajszárítás közben negatív ionok millióival bombázza a hajat katalizátorként hatva az alkalmazott hatóanyagokra. A negatív ionok segítik a haj természetes töltését helyreállítani, javítva annak ellenálló képességét a külső behatásokkal szemben. A BaByliss PRO Ionic technológiája forradalmasítja a hajszárítást és a haj megfelelő ápolását.


 
Tourmaline Ceramic Technology


A BaByliss PRO legújabb fejlesztése egyedülálló módon kombinálja a Tuormaline és Ceramic technológiát. A Turmalin egy speciális drágakő, mely felmelegítés után természetesen bocsát ki negatív ionokat. Mivel a hajápolókban található hatóanyagok felszívódása csak negatív töltés esetén lehetséges, így a Turmalin kristályok természetes katalizátorként segítik azok hatékonyságát. Köszönhetően a kerámia lapok tartós hőtároló képességének, valamint a Turmalin kristályok ionizáló hatásának a Tourmaline Ceramic technológia egyedülálló eredményeket garantál a hajformázásban.

 

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2021 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK