Csúcstechnológia

Ha dolgoztál már igazán kiváló hajformázó eszközzel, akkor biztosan tudod, hogy a kényelmes fogás vagy a nagy teljesítmény csak pár a munkát megkönnyítő tulajdonságok között.

Motor, amely nem ismer lehetetlen
A BaByliss PRO a világon egyedülálló módon alakított ki együttműködést a világ egyik legismertebb luxus sportautó gyártójával. A hajformázás világában megnyíló új korszak olyan technológiai innovációt képvisel, mely a teljesítmény mellett a hosszú élettartamot, megbízhatóságot és a Ferrari márkanév által nyújtott egyediséget garantálja a fodrászoknak. A speciálisan a Made in Italy sorozathoz fejlesztett motorok európai gyártása, illetve összeszerelési minősége kivételes tartósságot garantál. A megnövelt fordulatszám és extra turbó fokozat pedig minden hajszárítási folyamat idejét lerövidíti.
ferrari group.jpg
Nanotechnológia
A speciálisan a szennyeződésmentes alkotórészecskék alkalmazására kifejlesztett technológia által az eddigiénél tisztább, tartósabb és a környezeti hatásokkal szemben ellenállóbb felületek készíthetőek. A nanotechnológiai eljárással készült Sol-Gel titán simítólapok gyártása során az alkotó részecskéit oldatba helyezik, majd ezt a SOL „előanyagot” egyéb vegyületekkel (színezők, katalizátorok, adalékok...) elegyítik és az előkészített simítófelületre fújják. Később a részecskéket vegyi reakciók segítségével polimerizálják és a létrejött GEL oldatot 200Cº-on pirolízissel stabilizálják. Az eredmény egy 60%-os kerámia tartalmú anyag, ami háromszor több részecskét tartalmaz, mint a hagyományos bevonatok.

Előnyök:
+40% -kal keményebb és hosszú távon ellenálló simítólapok (a felületek ellenállóbbak a karcolásokkal, kopással, vegyi anyagokkal és a magas hőmérséklettel szemben)
+25%-kal simább felület abszolút súrlódásmentes 100%-ig kíméli a hajat
nanotitan.jpg

Tourmaline technology
A BaByliss PRO legújabb fejlesztése egyedülálló módon kombinálja a Tuormaline és Ceramic technológiát. A Turmalin egy speciális drágakő, mely felmelegítés után természetesen bocsát ki negatív ionokat. Mivel a hajápolókban található hatóanyagok felszívódása csak negatív töltés esetén lehetséges, így a Turmalin kristályok természetes katalizátorként segítik azok hatékonyságát. Köszönhetően a kerámia lapok tartós hőtároló képességének, valamint a Turmalin kristályok ionizáló hatásának a Tourmaline Ceramic technológia egyedülálló eredményeket garantál a hajformázásban.

Heat ManagementTM Technology
A BaByliss PRO göndörítőiben alkalmazott hőfok szabályzó technológiai azonnali hőfok emelkedést (100C fok 15 másodperc, 200C fok 40 másodperc) és szintentartást garantál. Stabilizálja a beállított hőmérsékletet a beállított értéken és egyenletes hőleadást biztosít hajformázás közben. Hőfokváltásnál egyedülálló reakcióidővel rendelkezik.

Ceramic Technology
A BaByliss PRO hajsimítóiban alkalmazott kerámialapok hosszú és egyenletes hőmérséklet-kibocsátást garantálnak. További előnyük, hogy egyenletes felületük óvja a haj szerkezetét, valamint elősegíti annak gyorsabb regenerációját.
ion kefe.jpg
Ionic Pulse
A statikus elektromosság állandó velejárója a fodrászati kezeléseknek. Szárításnál, fésülésnél a hajból pozitív ionok szabadulnak fel. Ezen ionok kialakulását tovább segítik a levegőben található különböző szenynyeződések, mint a füst és a por. A pozitív ionok képződését a hajszárazság tovább fokozza. További problémát jelent, hogy a különböző hajápoló termékek csak a haj negatív töltése esetén tudnak maradéktalanul felszívódni.
 
A BaByliss PRO Ionic technológiája hajszárítás közben negatív ionok millióival bombázza a hajat katalizátorként hatva az alkalmazott hatóanyagokra. A negatív ionok segítik a haj természetes töltését helyreállítani, javítva annak ellenálló képességét a külső behatásokkal szemben. A BaByliss PRO Ionic technológiája forradalmasítja a hajszárítást és a haj megfelelő ápolását.

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2021 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK