Csúcstechnológia

Ha dolgoztál már igazán kiváló hajformázó eszközzel, akkor biztosan tudod, hogy a kényelmes fogás vagy a nagy teljesítmény csak pár a munkát megkönnyítő tulajdonságok között.

Motor, amely nem ismer lehetetlen
A BaByliss PRO a világon egyedülálló módon alakított ki együttműködést a világ egyik legismertebb luxus sportautó gyártójával. A hajformázás világában megnyíló új korszak olyan technológiai innovációt képvisel, mely a teljesítmény mellett a hosszú élettartamot, megbízhatóságot és a Ferrari márkanév által nyújtott egyediséget garantálja a fodrászoknak. A speciálisan a Made in Italy sorozathoz fejlesztett motorok európai gyártása, illetve összeszerelési minősége kivételes tartósságot garantál. A megnövelt fordulatszám és extra turbó fokozat pedig minden hajszárítási folyamat idejét lerövidíti.
ferrari group.jpg
Nanotechnológia
A speciálisan a szennyeződésmentes alkotórészecskék alkalmazására kifejlesztett technológia által az eddigiénél tisztább, tartósabb és a környezeti hatásokkal szemben ellenállóbb felületek készíthetőek. A nanotechnológiai eljárással készült Sol-Gel titán simítólapok gyártása során az alkotó részecskéit oldatba helyezik, majd ezt a SOL „előanyagot” egyéb vegyületekkel (színezők, katalizátorok, adalékok...) elegyítik és az előkészített simítófelületre fújják. Később a részecskéket vegyi reakciók segítségével polimerizálják és a létrejött GEL oldatot 200Cº-on pirolízissel stabilizálják. Az eredmény egy 60%-os kerámia tartalmú anyag, ami háromszor több részecskét tartalmaz, mint a hagyományos bevonatok.

Előnyök:
+40% -kal keményebb és hosszú távon ellenálló simítólapok (a felületek ellenállóbbak a karcolásokkal, kopással, vegyi anyagokkal és a magas hőmérséklettel szemben)
+25%-kal simább felület abszolút súrlódásmentes 100%-ig kíméli a hajat
nanotitan.jpg

Tourmaline technology
A BaByliss PRO legújabb fejlesztése egyedülálló módon kombinálja a Tuormaline és Ceramic technológiát. A Turmalin egy speciális drágakő, mely felmelegítés után természetesen bocsát ki negatív ionokat. Mivel a hajápolókban található hatóanyagok felszívódása csak negatív töltés esetén lehetséges, így a Turmalin kristályok természetes katalizátorként segítik azok hatékonyságát. Köszönhetően a kerámia lapok tartós hőtároló képességének, valamint a Turmalin kristályok ionizáló hatásának a Tourmaline Ceramic technológia egyedülálló eredményeket garantál a hajformázásban.

Heat ManagementTM Technology
A BaByliss PRO göndörítőiben alkalmazott hőfok szabályzó technológiai azonnali hőfok emelkedést (100C fok 15 másodperc, 200C fok 40 másodperc) és szintentartást garantál. Stabilizálja a beállított hőmérsékletet a beállított értéken és egyenletes hőleadást biztosít hajformázás közben. Hőfokváltásnál egyedülálló reakcióidővel rendelkezik.

Ceramic Technology
A BaByliss PRO hajsimítóiban alkalmazott kerámialapok hosszú és egyenletes hőmérséklet-kibocsátást garantálnak. További előnyük, hogy egyenletes felületük óvja a haj szerkezetét, valamint elősegíti annak gyorsabb regenerációját.
ion kefe.jpg
Ionic Pulse
A statikus elektromosság állandó velejárója a fodrászati kezeléseknek. Szárításnál, fésülésnél a hajból pozitív ionok szabadulnak fel. Ezen ionok kialakulását tovább segítik a levegőben található különböző szenynyeződések, mint a füst és a por. A pozitív ionok képződését a hajszárazság tovább fokozza. További problémát jelent, hogy a különböző hajápoló termékek csak a haj negatív töltése esetén tudnak maradéktalanul felszívódni.
 
A BaByliss PRO Ionic technológiája hajszárítás közben negatív ionok millióival bombázza a hajat katalizátorként hatva az alkalmazott hatóanyagokra. A negatív ionok segítik a haj természetes töltését helyreállítani, javítva annak ellenálló képességét a külső behatásokkal szemben. A BaByliss PRO Ionic technológiája forradalmasítja a hajszárítást és a haj megfelelő ápolását.

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Az adatvédelmi nyilatkozatot
megismertem és elfogadom.

© 2018 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK