BEAUTYAKADEMIA.HU a szakmai tudás hiteles forrása...

Korábbi Color&Care kiadványunkból már biztosan értesültél róla, hogy tanfolyami jelentkezési rendszerünk megújul. Most örömmel tájékoztatunk, hogy májustól már legfrissebb oldalunkon regisztrálhatsz.

Budapestet és az ország különböző régióit lefedő képzési rendszerünknek már igazán szükség volt egy olyan központi információs tárra, mely nem csak a mi munkánkat, hanem a tanulni vágyók tájékozódását és jelentkezési folyamatát is megkönnyíti. Most örömmel informálunk, hogy elkészült www.beautyakademia.hu regisztrációs weboldalunk, melyen júniustól a piacon egyedülálló módon on-line adhatod le tanfolyami jelentkezésedet. Számos budapesti és vidéki képzés, valamint szakmai rendezvény közül válogathatsz. Jelentkezésedet pedig folyamatosan on-line követheted.

Az oldalon rengeteg újdonsággal, több tartalmi szolgáltatással, naprakész információkkal segítünk a választásban. Böngészhetsz a témák között, de ha ragaszkodsz valamelyik oktatónkhoz, akkor az ő képzései közül is válogathatsz. A tanfolyamok elvégzése után pedig értékelheted munkáját. A weboldal átláthatósága, könnyű kezelhetősége, a tanfolyamokra való jelentkezéseket minden eddiginél egyszerűbbé teszi.

A tanfolyami díjakat a jelentkezéssel egyidejűleg ki is egyenlítheted akár bankkártyával, paypal-lal vagy előre átutalással. Ezzel is azonnal bebiztosítva a részvételed.

Látogass el új weboldalunkra a www.beautyakademia.hu-ra, amely nem csak webes felületen, hanem minden mobileszközön, táblagépen és mobiltelefonon is könnyen kezelhetően működik.

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK