Beszámoló a III. Nemzetközi Kozmetikus Kongresszus és Műkörmös workshopról

Millenáris park, 2014. április 12.

Megnövelt kongresszusi és kiállítói területtel, gyakorlati workshopokkal, elkülönített kozmetikus, alakformáló és körmös előadásokkal várta a több mint 800 jelentkező szakembert a tavasz meghatározó eseménye. Tekintettel az előző évek sikerére és az érdeklődők növekvő számára, idén ismét a Millenáris park területén, de új helyszínen, a park legnagyobb épületében került megrendezésre az egész napos szakmai rendezvény. Több helyszínen, több féle program közül választhattak az érdeklődők. A szakmai előadások mellett gyermek és férj megőrzőt is biztosítottak a szervezők. Az Alveola a rendezvény szakmai partnereként volt jelen.

A nagyszínpadi előadások napjaink legaktuálisabb trendjeit és legnagyobb érdeklődésre számot tartott témákat ölelték fel a szakterületükön elismert szakemberek előadásában:

  • őssejt terápia: a növényi őssejtek alkalmazása a bőrfiatalító kezelésekben 
  • kozmetikai mezoterápia: dermarollerrel és mezopennel 
  • hullámmasszázs a hatékony testkezelés 
  • fényesztétika érthetően 
  • a modern táplálkozástudomány összefüggései az egészséggel és szépséggel.

Természetesen a smink bemutató sem hiányozhatott a programból, divatdiktáló sminkeket láthattunk az USA vezető legdinamikusabban fejlődő sminkmárkájával, a NYX-el. 3 sminkes, 3 stílus, 3 hangulat, a NYX trendteremtő csapata megmutatta, hogyan lehet eltérő stílusban együtt sminkelni és egységet alkotni.

A nagyszínpadi programokkal párhuzamosan három külön teremben vehettek részt workshopokon az érdeklődök: kozmetikai, alakformáló és műkörmös. A workshop témák részben kapcsolódtak a nagyszínpadi programokhoz, részben új témaköröket is felöleltek: 3-4D-s trendek a szempillaépítésben, őssejtes bőrfiatalító kezelések, mezopenes bőrregeneráció, alakformálás.

A műkörmös szakemberek az új technikákkal, eljárásokkal ismerkedhettek meg: a transzferfóliás díszítéssel, fixálás mentes zselé trendszínekkel, porcelánporokkal, különleges körömformákkal NABA porcelánporokból.
Örömmel láttuk, hogy a workshop programokon akkora volt az érdeklődés, hogy sokszor még a pótszékek sem voltak elegendőek , többeknek csak álló hely jutott az előadásokon.

Programból mindenki válaszhatott bőségesen, de ajándékban sem volt hiány. A résztvevők már a regisztráció mellé választhattak három féle ajándék közül, ezen kívül a helyszínen a szakmai partnerek által felajánlott több százezer forint összértékű nyereményeket is megnyerhették. Külön nyeremények kerültek kisorsolásra a kongresszusra érkező összes résztvevő között és külön ajándéksorsoláson vettek részt a különböző work- shopokon résztvevők.

Az ajándéksorsolást követően az X -Faktor első győztese, Vastag Csaba mini koncertje zárta a rendezvényt.

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK