Bridal Day – Egy nap, ami csak az esküvőről szól

Minden lány az esküvője napjáról álmodik, milyen menyasszony és feleség lesz belőle és természetesen arról, hogy a nagy nap tökéletes legyen. Gondosan kiválasztott ruha, előre megtervezett dekoráció, ruhához harmonizáló frizura és talán az egyik legfontosabb: hibátlan smink.

 

A menyasszonynak legtöbb esetben már konkrét elképzelései vannak a leendő sminkjéről, így a sminkesnek meg kell próbálnia ezeket szem előtt tartania. Az esküvő napján még az is sminkben vonul az oltár elé, aki amúgy a hétköznapokban nem visel sminket. Mindenki a legszebb akar lenni, viszont ne essünk abba a hibába, hogy a smink annyira megváltoztatja az arcunkat, hogy egy számunkra idegen nő néz vissza ránk a fotókról. Az esküvői smink akkor lesz álomszép, ha tükrözi a személyiséged, szinte láthatatlan de mégis mutatós és alkalomhoz illő. Fontos, hogy a nap végéig kitartson, ne tűnjön el vagy folyjon le bármilyen meleg is az időjárás. 

 A 2015-ös esküvői szezon tavasszal kezdetét veszi, így ihletett kaptunk mi is és megszerveztük a Bridal Day-t Schlovicskó Katalin sminkmester vezetésével, ahol mindent megtudhatsz az aktuális esküvői trendekről, valamint hogyan készíts egy ragyogó menyasszonyi sminket. Tippek, praktikák milyen termékeket használj, hogyan emeld ki sminkelés során az arc előnyeit és milyen módon tudod eltakarni a hibáit.

Dátum: 2015. május 11. 10:00 óra

Részvételi díj: 5000 Ft

Jelentkezni a nora.kaloczi@alveola.hu e-mail címen lehet. Az eseményre korlátozott létszámban tudunk résztvevőket fogadni!

 

 

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK