Color&Care kupon beváltása telefonon

A jelenlegi járványügyi helyzet miatt budapesti nagykereskedelmi üzletünk zárva tart. Áprilisi Color&Care akciós kuponod, így telefonon is beválthatod. Hamarosan lezárul az év első akciós időszaka. Egy akciós kupon beváltási lehetősége van csak hátra, melyet a kialakult járványügyi helyzet miatt telefonon is meg tudsz tenni.

 

A jelenlegi járványügyi helyzet miatt budapesti nagykereskedelmi üzletünk zárva tart.

Áprilisi Color&Care akciós kuponod, így telefonon is beválthatod.

 

Hamarosan lezárul az év első akciós időszaka. Egy akciós kupon beváltási lehetősége van csak hátra, melyet a kialakult járványügyi helyzet miatt telefonon is meg tudsz tenni.

Amennyiben személyes vásárlásod 2020. április 6 és 10. között tervezted budapesti nagykereskedelmi üzletünkben, úgy azt most zárvatartásunk miatt telefonon is megteheted. Mindezt egyszeri 17%-os vásárlásra jogosító kuponunk segítségével.
Megrendelésed telefonon a +36 1 251 2270/11-es mellék, vagy a +36 20 404 7618-as számokon tudod leadni.

Akciós kuponunkat a következő termékmárkákra válthatod be:

Malu Wilz, NOTE, Dr. Spiller, Long Lashes, Alveola Waxing, Alveola kozmetikai gépek és bútorok, ROIAL egyszerhasználatos termékek, Institute BCN ampullák és fiolák, BaByliss PRO hajformázók.

Az akció más kedvezményekkel (akciós árak, bevezető árak, vásárláshoz kötött ajándékok, mennyiségi kedvezmények stb.) nem vonhatóak össze, készpénzre nem válthatóak be. Egy vevőkóddal kizárólag 1db 17%-os kupon érvényesíthető a fent megjelölt márkákra. Nagykereskedelmi partnereink számára a kuponbeváltás nem lehetséges. A promóciót kizárólag érvényes vevőkártyával rendelkező, regisztrált szakmai partnereink vehetik igénybe.

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK