Alakformálás tudatos étkezéssel

Hozza magát csúcsformába és érezze jól magát a bőrében!

Nap mint nap különböző információk érnek bennünket az egészséges, tudatos táplálkozással kapcsolatban, mellyel sokat tehetünk egészségünkért és főleg a jó közérzetünkért.

Fontos, hogy nincsenek tiltott ételek, csak mennyiségi korlátok és mindig törekedjünk a vegyes táplálkozásra. Ugyanakkor, ha úgy érezzük, hogy a túlhajszolt életünkben mindezekre nem tudunk kellőképpen odafigyelni, mivel dolgos mindennapjainkban erre nincs mód és ezzel felborul szervezetünk egyensúlya, stresszesek leszünk vagy legyengül immunrendszerünk, változást kell alkalmazni. Oda kell figyelnünk szervezetünk jelzéseire.

Ilyenkor egy jól kiválasztott fogyókúra, tisztító kúra vagy méregtelenítés, a megfelelő minőségi alapanyagokból összeállítva jó kiindulási alap lehet a szervezet egyensúlyának eléréséhez. Ezzel párhuzamosan a rendszeres mozgásról se feledkezzünk meg, hiszen semmilyen táplálkozás nem biztosít tökéletes fittséget.

Tehát:

  • alakítsuk tudatosan étrendünket
  • igyunk sok vizet (naponta minimum 2-3 litert)
  • mozogjunk rendszeresen

Táplálkozás – mozgás – alvás: e három alkotja az immunrendszer védelmi alapjait.

Rohanó életünkben nem mindig tudunk egyformán eleget tenni ennek a három elvárásnak, ezért ajánlott immunrendszerünk erősítése, megóvása érdekében vitaminokban gazdag étrend-kiegészítők fogyasztása, melyek növelik a szervezet ellenálló képességét.

complex.png

Válogasson az Alveola Complex étrend-kiegészítő italok közül és legyen energiája a mindennapokhoz!

Tipp: Kutatások támasztják alá, hogy a vitaminok és ásványi anyagok ital formájában történő fogyasztása hatékonyabb és eredményesebb a könnyebb felszívódás miatt. Fogyassza reggel éhgyomorra egy nagy pohár vízzel, így a reggelre javasolt folyadék szükségletet is biztosítja, mely felgyorsítja az anyagcserét.


X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2021 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK