Alveola Diéta

Diéta kiegészítők

A fogyókúra, tisztító kúra vagy a méregtelenítés során fokozottan kell figyelnünk a megfelelő vitaminok bevitelére és pótlására is. A kálcium létfontosságú szerepet játszik az egészséges és hosszú élet elérésében. Azért, hogy megóvjuk testünket a kálcium csontokból való kimosódásától, minden korosztály számára fontos, hogy megkapja azt a megfelelő kálcium mennyiséget, amire szüksége van. Az alacsony mértékű kálcium bevitel nem csupán az elhízással van összefüggésben, hanem az életünk során bekövetkező súlygyarapodással is. Étrendünk igen szegény ásványi anyagokban, dús gyümölcsökben, zöldségekben, ezért van szükség kálcium pótló készítményekre. A korall kálcium fokozza az izmok és az idegrendszer működését. A Coral Calcium Complex 2:1 arányban tartalmaz kálciumot és magnéziumot, ezen kívül számos vitamint és ásványi anyagot, melyek a szervezet normál működéséhez nélkülözhetetlenek.

Fontos, hogy a csontok 30 éves korunkig érik el a maximális tömegüket, majd anyagcseréjük lelassul és végül gyorsabban bomlik le mint újjáépül.

Ezzel egyidejűleg a C-vitamin beviteléről se feledkezzünk el, hiszen a C-vitamin gazdag antioxidánsokban melyek segítenek megakadályozni a szabad gyökök kialakulását a szervezetben, támogatják az immunrendszert a baktériumokkal és vírusokkal szemben. Kiváló C-vitamin forrás a piros gyümölcsökben gazdag Immune Complex, mely napi 30ml fogyasztásával fedezed a napi előírt mennyiséget.

Kétségtelen, hogy nagy kihívás az egészséges életmód megteremtése és gyakorlása, de egy kis odafigyeléssel és tudatossággal mindez kivitelezhető.

  • Nincs megjeleníthető termék
X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2021 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK