Elektrokozmetika tippek

 • Ajánlások gyantamelegítő használathoz

  A kozmetikai felhasználás megköveteli, hogy gyantamelegítő készülékünk egész nap rendelkezésünkre álljon. Mivel naphosszat 100 °C fok közelében használjuk, mondhatjuk, hogy nagy igénybevételnek vannak kitéve. Ezért fontos, hogy mindent megtegyünk annak érdekében, hogy növeljük készülékünk élettartamát.

  Tovább olvasom »
 • Gyémántfejes abrázió karbantartása

  Ezen módszer lényege, hogy semmilyen külső koptató anyagot nem használnak a kezeléshez, kizárólag a kezelőfej segítségével történő, mechanikai behatást. A kozmetikus a kezelőfej végén található, megfelelően megválasztott érdességű abráziós fejet a kezelt bőrfelületen egyenletes erősséggel mozgatja.

  Tovább olvasom »
 • Mikrodermabráziós kezelőgépek karbantartása

  A kezelés lényege, hogy egy zárt rendszerben kristályt áramoltatunk, mely a kezelőfejben nagy sebességgel ütközik a bőrfelülettel. Ennek hatására az elhalt szerusejtek felszakadnak és a kristállyal együtt eltávoznak a fejből, amit a használt kristálytartály összegyűjt.

  Tovább olvasom »
 • Kezelőfejek karbantartása

  Számos korai meghibásodás vezethető vissza a karbantartás hiányára, vagy a nem megfelelő használatra. Ezen kívül magas azon bejelentések száma, melyekről utólag derül ki, hogy Ügyfelünk nem volt a megfelelő információk birtokában. Első és legfontosabb, hogy figyelmesen tanulmányozzuk át a készülékhez kapott használati útmutatót. Ellenkező esetben nem várt problémák merülhetnek fel a kezelés során, amit közös érdekünk elkerülni.

  Tovább olvasom »
X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Az adatvédelmi nyilatkozatot
megismertem és elfogadom.

© 2018 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK