Elérhető a legfrissebb Color & Care Magazin

Magazinban megtalálhatóak az egyedi akcióink mellett a termékeinkkel kapcsolatos legfrissebb híreink újdonságaink is.

Egy kis ízelítő a magazin tartalmából:

Országos Premier: Örömmel mutatjuk be az új Solanie sorozatot a Solanie Szőlő-hialuron családot! Az antioxidáns összetevőin kívül egy különleges hatóanyag-komplexet, a TOKAJ OLEO COMPLEX –et is tartalmaz. A sorozat tagjaival komplett kozmetikai kezelés végezhető a tisztítástól a táplálásig a fáradt, hidratálást igénylő bőrökre.

IV. Nemzetközi Kozmetikus Kongresszus április 18-én nyitja meg kapuit. A részletes programokat megtalálhatod a magazinba. Ne feledd találkozzunk a RAM Colosseumban április 18-án.

Szépségakadémia tanfolyamainak legfrissebb időpontjai és helyszínei is megtalálható a Color & Care-ben, jelentkezz és tanulj a szakma elismert mestereitől.

Lapozd át a Magazint Te is.

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK