Életmód tanácsadás

Napjainkban egészségi állapotunkat nagymértékben befolyásolják rendszertelen étkezési szokásaink, a dohányzás, a munkakörülményeinkből adódó stresszes életmód, az ülő munkával járó kevés mozgás. Tudatos táplálkozással, rendszeres testmozgással és megfelelő mennyiségű alvással minőségi változást hozhatunk mindennapjainkban. Amennyiben a napi étrendünkkel nem tudunk megfelelő mennyiségű vitamint és ásványi anyagot biztosítani szervezetünk számára, úgy azt szükséges étrend-kiegészítő termékek fogyasztásával pótolni.

Az Alveola Complex étrend-kiegészítő italok ezen problémák megelőzésére kínálhatnak megoldást.

Az étrend-kiegészítők, más néven táplálék-kiegészítők szervezetünket olyan tápanyagokkal, vitaminokkal, rostokkal, zsírsavakkal és aminosavakkal látják el, amelyek egyáltalán nem, vagy csak kis mennyiségben vannak jelen étrendünkben. Az étrend-kiegészítők koncentrált forrásai olyan tápanyagoknak és egyéb anyagoknak, amelyek fontos táplálkozási vagy élettani hatásuk által hatékony kiegészítői a hagyományos étrendnek.

Táplálkozás – mozgás – alvás: e három alkotja az immunrendszer védelmi alapjait.

Rohanó életünkben nem mindig tudunk egyformán eleget tenni ennek a három elvárásnak, ezért immunrendszerünk erősítése, megóvása érdekében javasolt vitaminokban gazdag étrend-kiegészítő fogyasztása, mely növeli a szervezet ellenálló képességét. A piros gyümölcsöket tartalmazó Immune Complex ital magas C-vitamin tartalma mellett gazdag antioxidánsokban, melyek segítenek lelassítani a szervezetben zajló káros oxidációs folyamatokat, megakadályozva a szabad gyökök kialakulását. E hatás fontos szerepet játszik a szervezet védekező rendszerének működésében, támogatja az immunrendszert a baktériumokkal és vírusokkal szembeni védekezésben.

ajandek-complexStresszes életmódunk következménye lehet, hogy felborul testünk belső egyensúlya, mely fáradtsághoz, emésztési zavarokhoz és a különböző betegségek kialakulásához vezethet, ezért időszakosan szükséges a szervezet méregtelenítése, lúgosítása, hogy a vérben és a sejtekben fent tudjon maradni az optimális pH kémhatás. A pH Complex étrend-kiegészítő ital erre nyújt megoldást. Különleges összetevői támogatják a szervezet méregtelenítői funkcióit, segítik a bélrendszer egészséges működését és a bélflóra egyensúlyának fenntartását. Lúgosítással és méregtelenítéssel legyőzhető a fáradtság, jobb lehet az emésztés, aktívak leszünk fizikálisan és szellemileg. Ennek jelei külsőleg is tapasztalható: szép bőr, fényes, erős haj és köröm, karcsú test.

Az ásványi anyagok láthatatlan összetevők, amelyek alapvető szerepet játszanak a testünket alkotó több milliárd sejt között létrejövő, szinte minden kölcsönhatásban. Mivel testünk nem képes maga létrehozni ásványi anyagokat, ezért azokat nekünk kell bevinnünk szervezetünkbe az elfogyasztott élelmiszereken keresztül. A legmeghatározóbb ásványi anyag a kalcium, mely létfontosságú szerepet játszik a csontok, fogak normál szerkezetének fenntartásában, a szív egészségének megőrzésében, hozzájárulva az idegrendszer és az immunrendszer normál működéséhez. A napi kalcium és ásványi anyag bevitelére ajánljuk a Coral Calcium Complex fogyasztását, magas 2:1 arányban tartalmaz kalciumot és magnéziumot, ill a szerveztünk számára fontos további vitaminokat mint A-,E-,D- és C-vitamint.

Az Alveola Complex italok koncentrált formában tartalmaznak olyan anyagokat, melyek energiával tölthetik fel szervezetünket, méregteleníthetik, szinten tarthatják testünk pH egyensúlyát, illetve hozzájárulhatnak a megfelelő izom-, és idegrendszer működéséhez, erősíthetik a csontokat és a fogakat. Napi 30ml fogyasztásával, már tett egy lépést egészségének megóvása érdekében.

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2021 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK