Életmód tanácsadás

Napjainkban egészségi állapotunkat nagymértékben befolyásolják rendszertelen étkezési szokásaink, a dohányzás, a munkakörülményeinkből adódó stresszes életmód, az ülő munkával járó kevés mozgás. Tudatos táplálkozással, rendszeres testmozgással és megfelelő mennyiségű alvással minőségi változást hozhatunk mindennapjainkban. Amennyiben a napi étrendünkkel nem tudunk megfelelő mennyiségű vitamint és ásványi anyagot biztosítani szervezetünk számára, úgy azt szükséges étrend-kiegészítő termékek fogyasztásával pótolni.

Az Alveola Complex étrend-kiegészítő italok ezen problémák megelőzésére kínálhatnak megoldást.

Az étrend-kiegészítők, más néven táplálék-kiegészítők szervezetünket olyan tápanyagokkal, vitaminokkal, rostokkal, zsírsavakkal és aminosavakkal látják el, amelyek egyáltalán nem, vagy csak kis mennyiségben vannak jelen étrendünkben. Az étrend-kiegészítők koncentrált forrásai olyan tápanyagoknak és egyéb anyagoknak, amelyek fontos táplálkozási vagy élettani hatásuk által hatékony kiegészítői a hagyományos étrendnek.

Táplálkozás – mozgás – alvás: e három alkotja az immunrendszer védelmi alapjait.

Rohanó életünkben nem mindig tudunk egyformán eleget tenni ennek a három elvárásnak, ezért immunrendszerünk erősítése, megóvása érdekében javasolt vitaminokban gazdag étrend-kiegészítő fogyasztása, mely növeli a szervezet ellenálló képességét. A piros gyümölcsöket tartalmazó Immune Complex ital magas C-vitamin tartalma mellett gazdag antioxidánsokban, melyek segítenek lelassítani a szervezetben zajló káros oxidációs folyamatokat, megakadályozva a szabad gyökök kialakulását. E hatás fontos szerepet játszik a szervezet védekező rendszerének működésében, támogatja az immunrendszert a baktériumokkal és vírusokkal szembeni védekezésben.

ajandek-complexStresszes életmódunk következménye lehet, hogy felborul testünk belső egyensúlya, mely fáradtsághoz, emésztési zavarokhoz és a különböző betegségek kialakulásához vezethet, ezért időszakosan szükséges a szervezet méregtelenítése, lúgosítása, hogy a vérben és a sejtekben fent tudjon maradni az optimális pH kémhatás. A pH Complex étrend-kiegészítő ital erre nyújt megoldást. Különleges összetevői támogatják a szervezet méregtelenítői funkcióit, segítik a bélrendszer egészséges működését és a bélflóra egyensúlyának fenntartását. Lúgosítással és méregtelenítéssel legyőzhető a fáradtság, jobb lehet az emésztés, aktívak leszünk fizikálisan és szellemileg. Ennek jelei külsőleg is tapasztalható: szép bőr, fényes, erős haj és köröm, karcsú test.

Az ásványi anyagok láthatatlan összetevők, amelyek alapvető szerepet játszanak a testünket alkotó több milliárd sejt között létrejövő, szinte minden kölcsönhatásban. Mivel testünk nem képes maga létrehozni ásványi anyagokat, ezért azokat nekünk kell bevinnünk szervezetünkbe az elfogyasztott élelmiszereken keresztül. A legmeghatározóbb ásványi anyag a kalcium, mely létfontosságú szerepet játszik a csontok, fogak normál szerkezetének fenntartásában, a szív egészségének megőrzésében, hozzájárulva az idegrendszer és az immunrendszer normál működéséhez. A napi kalcium és ásványi anyag bevitelére ajánljuk a Coral Calcium Complex fogyasztását, magas 2:1 arányban tartalmaz kalciumot és magnéziumot, ill a szerveztünk számára fontos további vitaminokat mint A-,E-,D- és C-vitamint.

Az Alveola Complex italok koncentrált formában tartalmaznak olyan anyagokat, melyek energiával tölthetik fel szervezetünket, méregteleníthetik, szinten tarthatják testünk pH egyensúlyát, illetve hozzájárulhatnak a megfelelő izom-, és idegrendszer működéséhez, erősíthetik a csontokat és a fogakat. Napi 30ml fogyasztásával, már tett egy lépést egészségének megóvása érdekében.

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Az adatvédelmi nyilatkozatot
megismertem és elfogadom.

© 2018 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK