Első Solanie Partnertalálkozó

Sok fontos és meghatározó pillanat van egy márka életében. A Solanie életében ilyen volt a Larus Rendezvényközpontban október 8-án megrendezett első Solanie Partnertalálkozó. Az esemény apropóját a márka 5. születésnapja és egy régen várt új sorozat bevezetése adta.

A rendezvény háziasszonya Valiskó Mária, az Alveola Kft. üzletfejlesztési kapcsolattartója volt, aki a nap folyamán többször is Szóráth Tamás ügyvezetővel együtt osztott meg érdekes momentumokat a márka életéből. Az előadások a jelen fejlesztéseiről és a hozzájuk kapcsolódó kezelési metódusokról szóltak.

A Solane egy innovatív, mindig megújuló márka, ami csak folyamatos és megfelelő képzési programmal együtt tud a kezdő és már aktív kozmetikusok partnere lenni. Annak érdekében, hogy ez az ismeretanyag az országban mindenhol elérhető legyen, a Solanie elindította Regionális Oktató Programját. A rendezvény elején a már meglévő 5 regionális oktatót ismerhettük meg: Kovács Edit, Veréb Éva, Mészáros Andrea, Lingli-Sasvári Anna és Mravik Nikolett  lelkesedése, szakmai tapasztalata és alázata méltón tükrözte a Solanie márka filozófiáját.

Ezt követően elkezdődött az igazi „szakmázás”. Olyan szakemberek előadásai következtek, akik szakmai tudása és tapasztalata meghatározó jelentőséggel bír a Solanie márka fejlődésében. Juhász Klára előadásából megtudhattuk, hogy melyek azok a pontok, ahol a kozmetikus beavatkozhat  az öregedési foltok kezelésébe.

Ezt követően Csordásné Dr. Rónyai Erika kutatás- fejlesztési igazgató előadásából megtudhattuk, hogy mi hívta életre az új Vita White fehérítő sorozat. Bepillantást nyerhettünk a termékfejlesztés folyamatába, az első ötlettől, a hatóanyagok kiválasztásán keresztül a kész termék létrejöttéig.

A Solanie legújabb Fehérítő sorozatát, a Vita White-ot Valiskó Mária és  Gajdár Mónika előadásaiból ismerhettük meg. Mónika a Solanie megszületése óta jelen van a márka életében. Elméleti előadásukat, gyakorlati bemutató követte, amely egy látványos, zenére végzett szinkron masszázs volt.

A program hivatalos része a vége felé közeledett, de még egy nagyon kedves feladatunknak tettünk eleget. A rendezvényen átadásra kerültek a legeredményesebb kozmetikusoknak szóló elismerő plakettek. Ezúton is gratulálunk a kitüntetetteknek. Arany partner: Polgár Andrásné, ezüst partner: Győri Mónika, bronz partner: Dr. Barkócziné Dudás Julianna, legdinamikusabban fejlődő partner: Laki Rita.

Ezt követően érkezett a színpadra a rendezvény exkluzív vendége Ónodi Eszter Jászai Mari díjas színésznő, aki 2 éve a Solanie szépségnagykövete. Kisugárzásával szakmai alázatával és a magyar termékek iránti szeretetével mindazt tükrözi, amit a Solanie fontosnak és a szépségipari szakaembereknek, a szépülni vágyóknak átadandónak tart. Egy rövid beszélgetést követően lehetősége volt a vendégeknek, hogy közös fotót készítsenek Eszterrel. A rendezvény hivatalos programja ezzel véget ért.

Az ünnepélyes vacsorát követően a felhőtlen szórakozás vette át a főszerepet. Dévényi Tibi bácsi lemezlovas retró discot varázsolt a helyszínre és pöttyös labdákkal színesített, fergeteges bulival záródott az első Solanie Partnertalálkozó.

 

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK