Étrend kiegészítő italok

 

 

 

 

Alveola Étrend-kiegészítők: Immune Complex, ph Complex és Coral Calcium Complex

Az étrend-kiegészítők, más néven táplálék-kiegészítők szervezetünket olyan tápanyagokkal, vitaminokkal, rostokkal, zsírsavakkal és aminosavakkal látják el, amelyek egyáltalán nem, vagy csak kis mennyiségben vannak jelen étrendünkben. Az étrend-kiegészítők koncentrált forrásai olyan tápanyagoknak és egyéb anyagoknak,amelyek fontos táplálkozási vagy élettani hatásuk által hatékony kiegészítői a hagyományos étrendnek.

A különböző hatóanyagok, különösképpen az antioxidánsok segítenek szervezetünknek megszabadulni a mindennapok során bevitt méreganyagoktól, és képesek azokat minimális szinten tartani. Az ásványi anyagok láthatatlan összetevők, amelyek alapvető szerepet játszanak a testünket alkotó több milliárd sejt között létrejövő szinte minden kölcsönhatásban. Mivel testünk nem képes maga létrehozni ásványi anyagokat, ezért azokat nekünk kell bevinnünk szervezetünkbe az elfogyasztott élelmiszereken keresztül.

A mai rohanó világban különösen ajánlott az étrend-kiegészítők fogyasztása. Napjainkban egészségi állapotunkat nagymértékben befolyásolják, rendszertelen étkezési szokásaink, a dohányzás, a munka körülményeinkből adódó stresszes életmód, az ülő munkával járó kevés mozgás. Az Alveola Complex étrend-kiegészítő italok ezen problémák megelőzésére kínálhatnak megoldást. Koncentrált formában tartalmaznak olyan anyagokat, melyek energiával tölthetik fel szervezetünket, méregteleníthetik, szinten tarthatják testünk pH egyensúlyát, illetve hozzájárulhatnak a megfelelő izom-, és idegrendszer működéséhez, erősíthetik a csontokat és a fogakat.

Mindhárom termék 1 hónapra elegendő mennyiséget tartalmaz, melyet naponta 30 ml mennyiségben, kúraszerűen ajánlott fogyasztani. Kutatások támasztják alá, hogy a vitaminok és ásványi anyagok ital formájában történő fogyasztása hatékonyabb és eredményesebb a könnyebb felszívódás miatt.

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Az adatvédelmi nyilatkozatot
megismertem és elfogadom.

© 2018 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK