Étrend kiegészítő italok

 

 

 

 

Alveola Étrend-kiegészítők: Immune Complex, ph Complex és Coral Calcium Complex

Az étrend-kiegészítők, más néven táplálék-kiegészítők szervezetünket olyan tápanyagokkal, vitaminokkal, rostokkal, zsírsavakkal és aminosavakkal látják el, amelyek egyáltalán nem, vagy csak kis mennyiségben vannak jelen étrendünkben. Az étrend-kiegészítők koncentrált forrásai olyan tápanyagoknak és egyéb anyagoknak,amelyek fontos táplálkozási vagy élettani hatásuk által hatékony kiegészítői a hagyományos étrendnek.

A különböző hatóanyagok, különösképpen az antioxidánsok segítenek szervezetünknek megszabadulni a mindennapok során bevitt méreganyagoktól, és képesek azokat minimális szinten tartani. Az ásványi anyagok láthatatlan összetevők, amelyek alapvető szerepet játszanak a testünket alkotó több milliárd sejt között létrejövő szinte minden kölcsönhatásban. Mivel testünk nem képes maga létrehozni ásványi anyagokat, ezért azokat nekünk kell bevinnünk szervezetünkbe az elfogyasztott élelmiszereken keresztül.

A mai rohanó világban különösen ajánlott az étrend-kiegészítők fogyasztása. Napjainkban egészségi állapotunkat nagymértékben befolyásolják, rendszertelen étkezési szokásaink, a dohányzás, a munka körülményeinkből adódó stresszes életmód, az ülő munkával járó kevés mozgás. Az Alveola Complex étrend-kiegészítő italok ezen problémák megelőzésére kínálhatnak megoldást. Koncentrált formában tartalmaznak olyan anyagokat, melyek energiával tölthetik fel szervezetünket, méregteleníthetik, szinten tarthatják testünk pH egyensúlyát, illetve hozzájárulhatnak a megfelelő izom-, és idegrendszer működéséhez, erősíthetik a csontokat és a fogakat.

Mindhárom termék 1 hónapra elegendő mennyiséget tartalmaz, melyet naponta 30 ml mennyiségben, kúraszerűen ajánlott fogyasztani. Kutatások támasztják alá, hogy a vitaminok és ásványi anyagok ital formájában történő fogyasztása hatékonyabb és eredményesebb a könnyebb felszívódás miatt.

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2019 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK