Évzáró jókívánságok

A karácsony és a szilveszter közeledtével mindig számot vet az ember, hogy mi az, amit erre az évre tervezett és aztán megvalósította-e azt? Mind az üzleti, mind a magánéletében. Ha pedig ez a kettő szorosan összekapcsolódik, mert az élete a munkája is egyben akkor aztán tényleg van mit vizsgálgatni otthon a családdal a karácsonyfa és egy jó forralt bor mellett.

Idén az Alveola életében számos esemény, változás volt, amivel egyrészt tartottuk a piaci versenyt, másrészt minél jobban próbáltunk megfelelni vásárlóink igényeinek. Biztos sokan gondolják, hogy ez most sablonos szöveg, de aki aktív részese az üzleti életnek az pontosan tudja, hogy ezt a kettőt összehangolni mennyire is nehéz. Engedni az igényeknek úgy, hogy a cég belső szabályrendszere és üzletpolitikája ne szenvedjen kárt? Vagy rendületlenül fejleszteni a piaci igények szerint és háttérbe szorítani a napi problémákat? Egyik sem működik. Balanszírozni viszont ilyen piaci környezetben nagyon jól megtanul az ember. Mondhatnám is, hogy a 2013-a balanszírozás éve volt, hogy üzleti terveinket megvalósítsuk és szolgáltatási minőségünket partnereink felé a lehető legjobban fejlesszük.

A 2013-as év hamarosan lezárul és mi már a jövőbe tekintünk. Ünnepi jókívánságunk mellett viszont szeretnénk, ha már a 2014-es év is látható közelségbe kerülne, így fogadjátok szeretettel legfrissebb híreinket már a következő évre:

Már most írjátok be a naptáratokba!

2014. április 12-én újra a Millenárisra fókuszál a szépségszakma. Az eddigi hagyományokkal ellentétben ugyanis ősz helyett tavasszal kerül megrendezésre a III. Nemzetközi Kozmetikus Kongresszus. A megduplázott programok száma mellett jövőre elsőként körmös szakmai előadásokkal és workshopokkal is bővül a program. Az előregisztrációval kapcsolatos információkról további információk januárban.  

 

Hamarosan új Solanie Alginate Line!

Vásárlóink és szakmai partnereink kérései alapján 2014. januárjában új alginát maszk sorozattal bővül a Solanie kínálata. A 6 új, tasakos kiszerelésű maszk 1 teljes arc és nyak, vagy 2 arc kezelését teszi lehetővé. A sorozat 7. tagjaként helyet kap egy új enzim peeling is, mely eddig hiányzott a termékcsalád kínálatából. A bőrtisztító, bőrmegújító, tápláló, nyugtató és botox hatású alginát maszkok tökéletesen passzolnak bármely kezelősorba, de az ügyesebb vendégek akár otthonukban is használhatják őket. 

 


Ismét tavaszi és őszi World Of Beauty Szépségturné!

Már már hagyománynak számít, hogy az Alveola minden tavasszal és ősszel útra kel, hogy a legfrissebb piaci trendeket és tudnivalókat az ország minél több pontjába eljuttassa. A mini kongresszusként működő képzések során elméleti és gyakorlati tudás is szerezhető egy egy témában, melyet a szakmában jól ismert előadók és trénerek prezentálnak. A 2014-es évben a megszokott városokon kívül új helyszínekkel is bővül a turné, köztük Eger, Debrecennel és Kaposvárral is. A turné időpontokat keressétek legközelebbi Color&Care kiadványunkban. 

 

 

 

NABA körmös napok országszerte!

Az Alveola legújabb műköröm építő sorozatának képzései a jövő évtől nem csak Budapesten, hanem országosan is elérhetőek lesznek. Vegyetek részt a vidéki turnéval párhuzamosan zajló körmös napokon, ahol a gyakorlati technikák mellett a One Step lakkok elméletével is megismerkedhettek. Praktikákat, ötleteket kaphattok, hogyan tegyétek még jövedelmezőbbé munkátokat az egyes körömépítési fázisok optimalizálásával. 

 

 

 

Jövőre is hódít a mezoterápia!

A piac, valamint vásárlóink mezoterápiás képzések iránti igényének megfelelően 2014-ben megújult mezoterápiás kínálattal jelentkezünk. A fejlesztések érintik dermaroller sorozatunkat, melyben a jól megszokott tűméretek mellett újak is helyet kapnak. Valamint minden igényt kielégítő dermapen sorozattal is jelentkezünk. Az eszközök mellett friss hatóanyagokkal is bővítjük termékkínálatunkat, hogy a tavasz tényleg a megújulás jegyében teljen. 

 

 

 

 

Long Lashes trendpillák!

Minden alkalomhoz trendi ruha, divatos smink, és az egészhez passzoló szempilla is dukál. És hogyan tudod ezt megvalósítani? A Long Lashes 2014-es trendjeiből hamarosan megtudhatod. A jövő évben ugyanis a szempilla az öltözködés és a smink szoros kiegészítőjévé válik a legfrissebb 4D-s pillákkal és kiegészítőkkel. Kövesd tanfolyami tematikánkat és válj pillaépítőből művésszé! 

Szóval 2014-ben újra lesz mit tenni! De addig is vár ránk több, mint 1 hét szünet. Mindenki jól pihenje ki magát.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánunk!

 

Dani Richard és Alveola team

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2022 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK