Extra ajánlatok brutálisan jó árakkal

Color&Care akciókon felül szintén először csak a webáruházunkban igénybevehető online ajánlatokkal is jelentkezünk, melyek a megszokottaktól nagyobb kedvezményekkel csábítanak és kizárólag csak a készlet erejéig érvényesek.

2022. július 25. és augusztus 26. között soha nem látotta akció dömpinggel találkozhatsz, amennyiben az Alveolashop webáruházba vagy a nagykereskedelmi üzletünkbe ellátogatsz. Extra akcióink ugyanis a Color & Care és Salon & Styling időszakos kedvezményei mellett extra ajánlatokkal csábítanak téged webáruházunkban. Olyanokkal, melyeket most nem szabad kihagynod!

Az akciók üzletünkben történő vásárlásokra, illetve telefonon leadott megrendelésekre is vonatkoznak.

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2022 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK