Nem félünk a baciktól!

JimJams praktikus fertőtlenítő kendő a kezek alapos tisztítására. Mindig kéznél, maximális védelem a tisztaság érdekében.


baktérium nagy.jpg

Semmelweis felfedezése óta nyilvánvaló a kézmosás és fertőtlenítés fontossága, és ez egyáltalán nem vonatkozik kizárólag kórházi környezetre. Gondoljunk csak bele, például egy kisebb bevásárlásnál mennyi kórokozó tapadhat a kezünkre: a tömegközlekedési eszköz kapaszkodójától kezdve a bevásárlókocsiig. Egy hosszabb utazásról, kirándulásról nem is beszélve. Természetesen ez egy természetes és normális helyzet, amivel minden nap találkozunk, átéljük és megússzuk. Vagy mégsem?

A baktériumok nagy része ártalmatlan vagy hasznos, de akad néhány fertőző megbetegedést kiváltó, kórokozó baktérium is. A legtöbb baktérium a bőr felszínén és az emésztő rendszerben található, ezért is különösen fontos a kéz megtisztítása, hogy kezünkről minél kevesebb baktérium kerüljön be a szervezetünkbe. A baktériumoknak "tetsző" körülményeket kell megszüntetni, amelynek leghatékonyabb és legolcsóbb módja a szappannal való kézmosás. Egy alapos és hatékony kézmosás húsz másodpercig tart - ennyi idő szükséges ugyanis a kéz tökéletes megtisztításához. Közösségi helyről, utcáról hazatérve, étkezés előtt és vécéhasználat után feltétlenül szappannal kell kezet mosni. Napközben azonban nem mindig van erre lehetőségünk, ezért hatékony segítség lehet, ha van a táskánkban JimJams Nedves kéztörlő kendő, mely antibakteriális hatóanyagokat tartalmaz. Ezt használva alaposan megtisztíthatjuk kezünket még akkor is, ha épp nincs a közelben kézmosási lehetőség. Bármikor használhatjuk, amikor úgy érezzük, hogy kezünknek tisztításra van szüksége. Ezzel a kendővel azonban nemcsak kezünket tisztíthatjuk meg, hanem különböző felületeket is: az autóban, irodában, de akár a nyilvános vécé ajtó kilincsét is megfoghatjuk vele, hogy ezzel is fokozzuk komfort érzetünket az idegen környezetben.

Fontos, hogy ahogy lehetőségünk nyílik rá, éljünk a szappanos, meleg vizes kézmosás lehetőségével. Az azonban tagadhatatlan, hogy a nedves törlőkendők használatával nagyban csökkenthetjük a fertőzések, megbetegedések kockázatát.

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Az adatvédelmi nyilatkozatot
megismertem és elfogadom.

© 2018 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK