Nem félünk a baciktól!

JimJams praktikus fertőtlenítő kendő a kezek alapos tisztítására. Mindig kéznél, maximális védelem a tisztaság érdekében.


baktérium nagy.jpg

Semmelweis felfedezése óta nyilvánvaló a kézmosás és fertőtlenítés fontossága, és ez egyáltalán nem vonatkozik kizárólag kórházi környezetre. Gondoljunk csak bele, például egy kisebb bevásárlásnál mennyi kórokozó tapadhat a kezünkre: a tömegközlekedési eszköz kapaszkodójától kezdve a bevásárlókocsiig. Egy hosszabb utazásról, kirándulásról nem is beszélve. Természetesen ez egy természetes és normális helyzet, amivel minden nap találkozunk, átéljük és megússzuk. Vagy mégsem?

A baktériumok nagy része ártalmatlan vagy hasznos, de akad néhány fertőző megbetegedést kiváltó, kórokozó baktérium is. A legtöbb baktérium a bőr felszínén és az emésztő rendszerben található, ezért is különösen fontos a kéz megtisztítása, hogy kezünkről minél kevesebb baktérium kerüljön be a szervezetünkbe. A baktériumoknak "tetsző" körülményeket kell megszüntetni, amelynek leghatékonyabb és legolcsóbb módja a szappannal való kézmosás. Egy alapos és hatékony kézmosás húsz másodpercig tart - ennyi idő szükséges ugyanis a kéz tökéletes megtisztításához. Közösségi helyről, utcáról hazatérve, étkezés előtt és vécéhasználat után feltétlenül szappannal kell kezet mosni. Napközben azonban nem mindig van erre lehetőségünk, ezért hatékony segítség lehet, ha van a táskánkban JimJams Nedves kéztörlő kendő, mely antibakteriális hatóanyagokat tartalmaz. Ezt használva alaposan megtisztíthatjuk kezünket még akkor is, ha épp nincs a közelben kézmosási lehetőség. Bármikor használhatjuk, amikor úgy érezzük, hogy kezünknek tisztításra van szüksége. Ezzel a kendővel azonban nemcsak kezünket tisztíthatjuk meg, hanem különböző felületeket is: az autóban, irodában, de akár a nyilvános vécé ajtó kilincsét is megfoghatjuk vele, hogy ezzel is fokozzuk komfort érzetünket az idegen környezetben.

Fontos, hogy ahogy lehetőségünk nyílik rá, éljünk a szappanos, meleg vizes kézmosás lehetőségével. Az azonban tagadhatatlan, hogy a nedves törlőkendők használatával nagyban csökkenthetjük a fertőzések, megbetegedések kockázatát.

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2021 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK