Szalon bútorokAz Alveola kínálatában megtalálható kozmetikai és masszázs ágyak maradéktalanul eleget tesznek a kozmetikusok legszigorúbb elvárásainak is. Nyugalmat, kényelmet eleganciát sugároznak a praktikus felhasználás biztos érzésével. Kozmetikai kezelőszékeink nem csak az arckezelés követelményeit elégítik ki, hanem lehetőséget adnak testkezelések elvégzésére is. Speciális lábrészüknek köszönhetően bármikor teljesen vízszintes helyzetbe állíthatók, fejpárnájuk kivehető így teljesítve a masszázskezelések követelményeit. Bőrhuzatuk könnyen lemosható, segítve az egyszerű tisztítást és a széleskörű felhasználást. Kezelőszékeink mellett más kozmetikai berendezések is elérhetők kínálatunkban.

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2021 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK