Munkaállomások

Egy fodrászszalon elfogadásánál, természetesen sok egyéb szempont mellett, nagyon lényeges tényező a berendezés,  az enteriőr kialakítása. Ez nem mindig egyszerű feladat, hiszen rengeteg dolgot kell figyelembe vennünk. A munkafolyamatokat, a használhatóságot, a  tisztántarthatóságot, praktikumot, és mindenekelőtt a vendég kényelmét, elégedettségét. Hisz ez sokak elvárása: a fodrászmester művész, tele ötletekkel, fantáziával, izléssel, kreativitással.

Fodrászszalonba lépve már az első pillanatban a hangulat megragad és magával sodor: és ez a hangulat erősíti a bizalmat, a szolgáltatás minőségét. Lehet hogy sokan legyintenek, pedig valóban sok múlik az enteriőrön. Akár egy ötletes, kisebb módosítás végzünk, akár a berendezés teljes cseréjét, az biztosan vendégkörünk bővüléséhez vezet.

 

Ismerkedj meg a legújabb trendekkel! 

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

CUISINART

Hogy a főzés szórakozás maradjon...

cuisinart-mini.jpg

© 2019 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK