Munkaállomások

Egy fodrászszalon elfogadásánál, természetesen sok egyéb szempont mellett, nagyon lényeges tényező a berendezés,  az enteriőr kialakítása. Ez nem mindig egyszerű feladat, hiszen rengeteg dolgot kell figyelembe vennünk. A munkafolyamatokat, a használhatóságot, a  tisztántarthatóságot, praktikumot, és mindenekelőtt a vendég kényelmét, elégedettségét. Hisz ez sokak elvárása: a fodrászmester művész, tele ötletekkel, fantáziával, izléssel, kreativitással.

Fodrászszalonba lépve már az első pillanatban a hangulat megragad és magával sodor: és ez a hangulat erősíti a bizalmat, a szolgáltatás minőségét. Lehet hogy sokan legyintenek, pedig valóban sok múlik az enteriőrön. Akár egy ötletes, kisebb módosítás végzünk, akár a berendezés teljes cseréjét, az biztosan vendégkörünk bővüléséhez vezet.

 

Ismerkedj meg a legújabb trendekkel! 

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Az adatvédelmi nyilatkozatot
megismertem és elfogadom.

CUISINART

Hogy a főzés szórakozás maradjon...

cuisinart-mini.jpg

© 2018 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK