Aktuális trendek

Hogyan legyek egyedi, milyen szolgáltatásokat alkalmazzak és hogyan különböztessem meg magam a versenytársaimtól? Az első gondolatok, melyek már marketing szemléletet takarnak és túlmutatnak a hagyományos gondolkodás módon.

AGV design.jpg
Hogyan legyek egyedi, milyen szolgáltatásokat alkalmazzak és hogyan különböztessem meg magam a versenytársaimtól? Az első gondolatok, melyek már marketing szemléletet takarnak és túlmutatnak a hagyományos gondolkodás módon. Amennyiben ezek Önben is megfogalmazódnak jó úton halad, hogy vállalkozását sikeresen útjára indítsa.

Szalonja egyediségét annak belső kialakítása, céges arculata, szolgáltatási köre, munkatársainak magatartása határozza meg elsőként. A belső kialakítás, annak stílusa, az alkalmazott színek meghatározóak a jó benyomás kialakításában. Továbbá értékteremtő szerepük is jelentős. Számos stílusirányzat létezik, melyet a különböző belső építészek, tervezőmérnökök használnak. Ezek közül napjainkban a Posztmodern és Avantgarde irányvonalak azok, amelyet legtöbben választanak. Míg előbbit extravagáns formák, figyelemfelkeltő alakzatok élénk színek, addig utóbbit leegyszerűsített formavilága és az alapszínek használata jellemzik. Mindkét irányvonal kiválóan kombinálja a klasszikus és modern anyagokat.

Egy Posztmodern stílusban kialakított szalonba könnyen beilleszthetők a legmodernebb formájú és színű eszközök: hajszárítók, klimazonok, speciális twin, vagy spirál hajsütővasak. A modern recepciós pultok, várószékek sem idegenek a környezettől. Azzal összhangban teljes egészt képeznek. A modern kialakítású környezet azt is sugallhatja vendégének, hogy itt valami teljesen új, különleges, az aktuális trendeknek megfelelő szolgáltatást kaphat.

Az Avantgrade leegyszerűsített formavilágában a funkcionalitás a legmeghatározóbb. Kerüli a hivalkodó formákat, speciális design elemek használatát. A stílust az alap alakzatok alkalmazása (kör, négyzet, háromszög) jellemzi. A letisztult sík felületekbe ideálisan illeszthetők LCD, vagy Plazma TV-k feldobva és mozgalmassá téve a nagyobb felületeket. Az Avantgrade stílusban kialakított szalonok nagy teret hagynak és szinte hívogatják a vendégeket.

A Posztmodern és Avantgrade mellett a klasszikus formák is kedveltek, azonban ezek használata egyre inkább háttérbe szorul. Idő és értékállóságuk miatt előszeretettel választják a befektetők ezt a stílusában kiforrt, színeiben a visszafogottságot tükröző irányvonalat. A klasszikus formák alkalmazásának csak a fodrászatban uralkodó hivalkodó divat irányzatok szabhatnak határt, hiszen ezek szöges ellentéteik egymásnak.

Olyan szalonbútor gyártóknál, mint az AGV a stílusirányzatok számos vonala fellelhető. A termékcsalád teret enged a legmerészebb elképzeléseknek is, akár egy fejmosó, vagy egy bútor kiválasztásáról legyen is szó. Az anyag és színvariációk pedig bármely környezetbe beilleszthetővé teszik a termékeket. A AGV egységes termékpalettája lehetőséget biztosít arra, hogy akár egy komplett szalon teljes eszközigényét megteremtse. Ez különösen banki finanszírozás esetén nagy segítség, hiszen egyetlen forgalmazótól beszerezhető az összes termék.

Példák színválasztásra:

-          Sárga és árnyalatai: meleg, kellemes hangulat. Könnyen elrejti az esetleges tervezési hibákat.

-          Piros: fiatalos élénk szín. Könnyen felkelti az érdeklődést. Ne használjuk nagy felületen

-          Barna és árnyalatai: elegáns, meleg szín. Időtálló minden korosztálynak megfelel.

-          Kék: hideg szín, mely a legkisebb helységet is növelni tudja. Csak meleg színekkel együtt használjuk. Túlzott alkalmazása nem ajánlott.

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Az adatvédelmi nyilatkozatot
megismertem és elfogadom.

© 2018 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK