Aktuális trendek

Hogyan legyek egyedi, milyen szolgáltatásokat alkalmazzak és hogyan különböztessem meg magam a versenytársaimtól? Az első gondolatok, melyek már marketing szemléletet takarnak és túlmutatnak a hagyományos gondolkodás módon.

AGV design.jpg
Hogyan legyek egyedi, milyen szolgáltatásokat alkalmazzak és hogyan különböztessem meg magam a versenytársaimtól? Az első gondolatok, melyek már marketing szemléletet takarnak és túlmutatnak a hagyományos gondolkodás módon. Amennyiben ezek Önben is megfogalmazódnak jó úton halad, hogy vállalkozását sikeresen útjára indítsa.

Szalonja egyediségét annak belső kialakítása, céges arculata, szolgáltatási köre, munkatársainak magatartása határozza meg elsőként. A belső kialakítás, annak stílusa, az alkalmazott színek meghatározóak a jó benyomás kialakításában. Továbbá értékteremtő szerepük is jelentős. Számos stílusirányzat létezik, melyet a különböző belső építészek, tervezőmérnökök használnak. Ezek közül napjainkban a Posztmodern és Avantgarde irányvonalak azok, amelyet legtöbben választanak. Míg előbbit extravagáns formák, figyelemfelkeltő alakzatok élénk színek, addig utóbbit leegyszerűsített formavilága és az alapszínek használata jellemzik. Mindkét irányvonal kiválóan kombinálja a klasszikus és modern anyagokat.

Egy Posztmodern stílusban kialakított szalonba könnyen beilleszthetők a legmodernebb formájú és színű eszközök: hajszárítók, klimazonok, speciális twin, vagy spirál hajsütővasak. A modern recepciós pultok, várószékek sem idegenek a környezettől. Azzal összhangban teljes egészt képeznek. A modern kialakítású környezet azt is sugallhatja vendégének, hogy itt valami teljesen új, különleges, az aktuális trendeknek megfelelő szolgáltatást kaphat.

Az Avantgrade leegyszerűsített formavilágában a funkcionalitás a legmeghatározóbb. Kerüli a hivalkodó formákat, speciális design elemek használatát. A stílust az alap alakzatok alkalmazása (kör, négyzet, háromszög) jellemzi. A letisztult sík felületekbe ideálisan illeszthetők LCD, vagy Plazma TV-k feldobva és mozgalmassá téve a nagyobb felületeket. Az Avantgrade stílusban kialakított szalonok nagy teret hagynak és szinte hívogatják a vendégeket.

A Posztmodern és Avantgrade mellett a klasszikus formák is kedveltek, azonban ezek használata egyre inkább háttérbe szorul. Idő és értékállóságuk miatt előszeretettel választják a befektetők ezt a stílusában kiforrt, színeiben a visszafogottságot tükröző irányvonalat. A klasszikus formák alkalmazásának csak a fodrászatban uralkodó hivalkodó divat irányzatok szabhatnak határt, hiszen ezek szöges ellentéteik egymásnak.

Olyan szalonbútor gyártóknál, mint az AGV a stílusirányzatok számos vonala fellelhető. A termékcsalád teret enged a legmerészebb elképzeléseknek is, akár egy fejmosó, vagy egy bútor kiválasztásáról legyen is szó. Az anyag és színvariációk pedig bármely környezetbe beilleszthetővé teszik a termékeket. A AGV egységes termékpalettája lehetőséget biztosít arra, hogy akár egy komplett szalon teljes eszközigényét megteremtse. Ez különösen banki finanszírozás esetén nagy segítség, hiszen egyetlen forgalmazótól beszerezhető az összes termék.

Példák színválasztásra:

-          Sárga és árnyalatai: meleg, kellemes hangulat. Könnyen elrejti az esetleges tervezési hibákat.

-          Piros: fiatalos élénk szín. Könnyen felkelti az érdeklődést. Ne használjuk nagy felületen

-          Barna és árnyalatai: elegáns, meleg szín. Időtálló minden korosztálynak megfelel.

-          Kék: hideg szín, mely a legkisebb helységet is növelni tudja. Csak meleg színekkel együtt használjuk. Túlzott alkalmazása nem ajánlott.

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2021 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK