Forradalom a hajformázásban!

A BaByliss világraszóló újdonsága a Curl Secret, mely egyedülállóan új technológiával segít Neked, hogy minden alkalommal tökéletes fürtjeid legyenek.

A szabadalmaztatott Auto-Curl technology sajátossága, hogy a hajtincset, sütés előtt, a készülék automatikusan loknivá formázza, így biztosítva az egyenletes hullámokat.

A készülék precíz működését, a csendes és hosszú élettartamú, speciális BLDC motor biztosítja, mely nem igényel légáramú hűtést. A Curl Secret kerámia bevonattal rendelkezik, ezáltal a haj egészségének megőrzése mellett képes lágy és fényes hatású loknik elkészítésére.

Állítható hőmérséklete miatt akár vékony szálú, akár vastag szálú hajhoz is használható a készülék. A kívánt stílusú fürtöket a Curl Secret-be épített hangjelző rendszer segít elkészíteni, mely figyelmeztet a lokni elkészültére. A fürtök meghatározására három idő-pozíció állítható be, nyolc, tíz és tizenkét másodperc. Nyolc másodperces mód esetén a készülék négy hangjelzést ad, ebben az esetben laza hullámokat készíthetünk, tíz másodperc választásakor az öt hangjelzés utal arra, hogy elkészültek a puha fürtök, tizenkét másodpercet válasszunk, ha határozott göndörséget szeretnénk kölcsönözni hajunknak, ebben az esetben hat hangjelzést kell várni.

Használata rendkívül egyszerű, hajszálvastagságtól függően, 2-3 cm vastag tincset illesszünk a készülék karjai közé, majd azokat összezárva a készülék automatikusan felcsavarja a hajat. A beállított időnek megfelelő hangjelzéseket követően a karokat kiengedve a lokni elkészült.

A BaByliss innovációja megismételhetetlen élménnyé varázsolja akár a reggeli készülődést is, próbáld ki Te is, tedd különlegessé minden napod!

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2021 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK