Forradalom a hajformázásban!

A BaByliss világraszóló újdonsága a Curl Secret, mely egyedülállóan új technológiával segít Neked, hogy minden alkalommal tökéletes fürtjeid legyenek.

A szabadalmaztatott Auto-Curl technology sajátossága, hogy a hajtincset, sütés előtt, a készülék automatikusan loknivá formázza, így biztosítva az egyenletes hullámokat.

A készülék precíz működését, a csendes és hosszú élettartamú, speciális BLDC motor biztosítja, mely nem igényel légáramú hűtést. A Curl Secret kerámia bevonattal rendelkezik, ezáltal a haj egészségének megőrzése mellett képes lágy és fényes hatású loknik elkészítésére.

Állítható hőmérséklete miatt akár vékony szálú, akár vastag szálú hajhoz is használható a készülék. A kívánt stílusú fürtöket a Curl Secret-be épített hangjelző rendszer segít elkészíteni, mely figyelmeztet a lokni elkészültére. A fürtök meghatározására három idő-pozíció állítható be, nyolc, tíz és tizenkét másodperc. Nyolc másodperces mód esetén a készülék négy hangjelzést ad, ebben az esetben laza hullámokat készíthetünk, tíz másodperc választásakor az öt hangjelzés utal arra, hogy elkészültek a puha fürtök, tizenkét másodpercet válasszunk, ha határozott göndörséget szeretnénk kölcsönözni hajunknak, ebben az esetben hat hangjelzést kell várni.

Használata rendkívül egyszerű, hajszálvastagságtól függően, 2-3 cm vastag tincset illesszünk a készülék karjai közé, majd azokat összezárva a készülék automatikusan felcsavarja a hajat. A beállított időnek megfelelő hangjelzéseket követően a karokat kiengedve a lokni elkészült.

A BaByliss innovációja megismételhetetlen élménnyé varázsolja akár a reggeli készülődést is, próbáld ki Te is, tedd különlegessé minden napod!

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Az adatvédelmi nyilatkozatot
megismertem és elfogadom.

© 2018 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK