Garantált ajándék minden műkörmösnek

Regisztrálj a Beauty ideje alatt (nov.07-08.) a NABA pultnál a Millenáris Park B csarnok B2 standján és vidd haza az értékes nyeremények egyikét!

A regisztráció feltétele Kézápoló és műkörömépítő végzettség és egy adatkérő űrlap kitöltése. A végzettséged igazolásához kérjük hozd magaddal bizonyítványod vagy vállalkozói igazolványod fénymásolatát. Minden regisztráló garantált ajándékot kap, az ajándék mibenléte véletlenszerűen dől el, így az lehet akár egy profi csiszológép is. Az ajándékakció kizárólag a kiállítás helyszínén (Millenáris Park) és ideje alatt (2015. nov.07, 08. 10:00-18:00) érvényes.

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK