Gyémántfejes abrázió karbantartása

Ezen módszer lényege, hogy semmilyen külső koptató anyagot nem használnak a kezeléshez, kizárólag a kezelőfej segítségével történő, mechanikai behatást. A kozmetikus a kezelőfej végén található, megfelelően megválasztott érdességű abráziós fejet a kezelt bőrfelületen egyenletes erősséggel mozgatja.

Ezen erősség megválasztása két módon lehetséges. A gép kezelőfelületén elhelyezett vákuumszabályzóval, illetve a kezelőfejen található apró nyílás befogásával. Természetesen a nyílást minden esetben be kell fognunk, egyébként hatástalan lesz a kezelés.

Az abráziós fej lekoptatja az elhalt rétegeket, amit a korábban beállított vákuum elszív. Ennek hatása kettős. Egyrészt elszívja a leváló darabokat, másrészt segít egyenletes koptató hatást elérni azzal, hogy hozzá szívja magát a bőrfelülethez.

Mindez azzal jár együtt, hogy az abráziós fejek idővel telítődnek szennyeződésekkel, illetve a bőrdarabok beszívását akadályozó kezelőfejben lévő szivacsdarab is eltömődik. Ezért használattól függően ki kell tisztítani ezeket a részeket. 

A szivacs egyszerűen cserélhető egy megfelelő méretűre vágott hasonló darabbal, mely szervizünkben is megvásárolható. Az abráziós fej tisztítását először mechanikai úton kell elvégezni, melyre kiválóan alkalmas az ultrahangos sterilizáló készülék, ami eltávolítja a beragadt szennyeződéseket.

Tisztítás előtt, után:

Ennek menete, hogy csapból engedett meleg vízzel feltöltjük a sterilizáló készüléket, majd a fejeket 5*3 - 10*3 percig kezeljük. Ügyeljünk rá, hogy a sterilizátor vissza tudjon hűlni, ezért minden 3 perces tisztítási periódus között hagyjunk 3 perc szünetet.

Miután a fejek megfelelően kitisztultak, alkoholos oldattal sterilizáljuk azokat.

Turbéki Richárd

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK