Gyűjtsd a Solanie szépségpontokat és zsebeld be a kedvezményeket

Pontgyűjtő akciónkat közkívánatra 2015. december 23-ig meghosszabbítottuk. Gyűjtsd a matricákat és vidd haza akár 50%-os kedvezménnyel a Solanie és a kapcsolódó termékeket.


Vásárolj és/ vagy rendelj az Alveola Kft. üzletében, vagy az akcióban résztvevő exkluzív Solanie Viszonteladó partnereinknél 2015. április 18. és 2015. december 23. között és minden elköltött 2000 Ft után 1 db matricát kapsz. Egy vásárlás során legfeljebb 20 matrica adható. Gyűjts össze 10, 15 vagy 20 matricát a pontgyűjtő füzetbe, és vásárold meg kedvezményesen a füzetből kiválasztott Solanie, vagy kapcsolódó termékek egyikét, az Alveola Kft. által alkalmazott kozmetikus kereskedelmi árhoz képest akár 50% kedvezménnyel. 

A matricagyűjtés 2015. április 18-tól 2015. december 23- ig tart. A matricák 2015. december 23-ig válthatók be az Alveola Kft.-nél, a készlet erejéig. 

A pontgyűjtő füzetben szereplő egyes termékek matrica nélkül is megvásárolhatók az Alveola Kft.-nél, és az akcióban résztvevő exkluzív Solanie Viszonteladó partnereinknél az Alveola Kft. által meghatározott kozmetikus kereskedelmi áron. A matricák készpénzre nem válthatók. 

Javasoljuk, hogy a matricát folyamatosan váltsd be, és ne halaszd az akció végére a termékek megvásárlását! Ha a pontgyűjtő füzet betelik, kérj újat az Alveola Kft.-től vagy az akcióban résztvevő exkluzív Solanie Viszonteladó partenerknél, vagy kattints és töltsd le a itt»,  hogy folytatni tudd a gyűjtést.

Csatlakozz Te is, töltsd le a pontgyűjtő füzetet, és  élvezd a pontgyűjtés előnyeit!

Kattints ide és töltsd le a pontgyűjtő füzetet»

Kezdd el a pontgyűjtést, és válogass a webáruházban»

A hivatalos játékszabályt megtalálod az Alveola Kft.-nél, az akcióban résztvevő exkluzív Solanie Viszonteladó partnereiknél, vagy kattints és töltsd le itt»

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK