Aktuális trendek

BaByliss - Több mint fél évszázada a kifinomultság és az elegancia megtestesítője

Le style, c'est l'homme – A stílus maga az ember

Babyliss - Aktuális trendek 1Bármerre járunk a világban, a BaByliss mindenhol ugyanazt jelenti: stílus és elegancia tökéletes összhangban. A BaByliss több mit fél évszázada áll az önök szolgálatában, hogy lenyűgöző, divatos és egészséges hajat ajándékozzon minden felhasználójának. És miben rejlik a siker? A készülékek fejlesztése során a BaByliss szakemberei nem csak a professzionális mérnöki tudásra, hanem a hajápolás tudományának újdonságaira, törvényszerűségeire is jelentős figyelmet fordít, és e két tudományág ötvözete eredményezi az elégedett felhasználók millióit.

2012-ben is az energiatakarékosság az innováció és a tökéletes hajformázás jellemzi a BaByliss termékeit és a férfi hajnyírók esetében egy újdonság a W-technológia kifejlesztése tökéletesíti a férfi frizurákat is!

GÖNDÖR és HULLÁMOS – a nagy visszatérők

Lendületesen tér vissza napjaink divatjába a göndör és hullámos frizura mely minden korban a szépség, a nőiesség és a csábítás szimbóluma volt. Ez ma sincs másképp! Legyen szó rövidebb vagy hosszabb hajról, a természetesen ívelt tincsek, az egészségesen fényes, dús haj mindenki tetszését elnyeri. A 2012/2013-as év a göndör szexis fürtöké, az egzotikus és finoman formázott hullámos tincseké és a kislányosan kócos hippi frizuráé. Sajnos a sors nem mindenkit áldott meg ilyen típusú hajjal, de nem kel csüggednünk, a BaByliss Sublim’touch hajsütők és az Easy Waves hajsütő vas elhozza nekünk a kívánt frizurát.

Göndör, hullámos, dús, volumenizált, egészséges és gyönyörű haj a BaByliss támogatásával.

Babyliss - Aktuális trendek 2Több méretben a kívánt hullám nagyságának megfelelően S, M, L , XL – minden igényt kielégít!

A Babyliss Sublim’touch hajsütőivel professzionális hullámok készíthetőek a lehető legkönnyebben. 10 pozíció, megfelelő hőmérséklet minden hajtípusra, legyen szó vékony, szőkített, normál, festett, vastag szálú vagy göndör hajról.

Hőmérséklet

Haj típusa

1 - 4 pozíció

Vékony szőkített és/ vagy gyenge szálú haj

5 - 7 pozíció

Normál, festett és /vagy hullámosított haj

8 - 10 pozíció

Vastag és/vagy göndör haj


Dús, hippi frizura pillanatok alatt egyszerűen a C260E Easy Waves hajformázóval

Babyliss - Aktuális trendek 3

A BaByliss Easy Waves készülékkel elkészítheti a legutolsó divat szerinti frizurát, és újra életre keltheti a hippi vagy naturális stílust.

A termék jellemzői:

 • Három fűtőcső Titánium Ceramic bevonattal a csövek mérete 15,8X130,5mm
 • On/Off gomb
 • Működést jelző lámpa
 • Hőszigetelt végződés
 • Forgó tápvezeték
 • Hőálló szigetelő szőnyeg
 • Hőmérsékletválasztó kapcsoló:

Hőmérséklet

Hajtípus

I. 160°C

Vékony szálú, szőkített illetve érzékeny haj

II. 180°C

Normál, festett illetve dauerolt haj

III.200°C

Erős szálú illetve göndör haj


Neo-Retro hullámok a 3038E Volume & Curl hajcsavaró szettel

Babyliss - Aktuális trendek 4

A Volume & Curl hajcsavaró arculatát közvetlenül a tegnap és a ma hollywood-i sztárjaitól kölcsönözte. Ezt a kíméletes, de ugyanakkor hatásos hajformázási módszert a fodrászok is előszeretettel használják, azonban a készülék forradalmasította az otthoni lokni gyártást. A használata egyszerű, 10 percet vesz igénybe a készülék és a csavarók felmelegítése és még 15 percet töltenek a hajban. Bárhogy is számoljuk, ez mindössze 25 perc a tökéletes frizura eléréséért, otthon. Használata után a haj testes és volumenizált lesz és a velúr bevonatú 40 mm-es csavaróknak köszönhetően, bársonyos tapintásúvá válik.

A szett tartalma:

 • Extra széles fűthető hengerek – velúr bevonat
 • Pillangó csipeszek
 • Fémcsipesz
 • Indító/leállító kapcsoló

ST290 pro styler

Babyliss - Aktuális trendek 6

Azt mondják, a változatosság gyönyörködtet, de kinek van ennyi ideje a fodrászhoz rohangálni? Valljuk be, sokan vagyunk úgy, hogy a fodrász akkor fér bele az időnkbe, amikor a lenövés már látszik, a frizura megnőtt és már nem frizura, vagy éppen készülünk valamilyen eseményre, ahol számít, hogy milyen a hajunk. Azt is gondolhatjuk, hogy könnyű a sztároknak, például Lady Gagának minden nap más-más frizurával a vörös szőnyegre lépni, hiszen egy egész stáb foglakozik a háttérben a frizurájával. Akik így gondolkodnak, azoknak van egy jó hírünk, nem kell sztárnak lenni ahhoz, hogy úgy nézzünk ki, ugyanis a BaByliss csapata minden aktív hétköznapi életet élő nő mögött ott áll, és segít, hogy divatos és lenyűgöző hajat viseljen.

Babyliss - Aktuális trendek 5

ST290 PRO STYLER 5 IN 1
egyenes – göndör – hippi hullámok - volumenizált – elegáns tincsek

Tulajdonságok

 • Professzionális lapok egyedülálló Sublim Touch bevonattal
 • Önműködően forgó henger választható forgásiránnyal
 • Ceramic technology- Gyors felfűtés
 • Hőmérséklet kiválasztó kapcsoló
 • Ion funkció
 • On/Off kapcsoló – önműködő leállás
 • Forgó tápvezeték

Beállítások

Hajtípusok

1 - 10 fokozat

Vékony szálú, színtelen és/ vagy érzékeny hajra

10 - 15 fokozat

Vékony szálútól a normál hajig és festett haj

15 - 20 fokozat

Normál haj göndör

20 - 25 fokozat

Erős szálú, nehezen fésülhető és/vagy göndör haj

25 - 30 fokozat

Nagyon erős szálú, nehezen fésülhető és/vagy nagyon göndör haj


Sublim Touch, Ionizáló hatás, WTECH megoldás

Sokszor halljuk és használjuk a "Sublim Touch", "Ionizáló hatás" és "WTECH megoldás" kifejezéseket,  de vajon tudjuk-e, hogy mit is jelentenek ezek a jól csengő szavak valójában?

A Sublim Touch jelölés a készülékeken nem más mit egy speciális felületkezelési eljárás az anodizálás vagy anódos oxidáció mely kezelés elvégzése után történik a kerámia vagy egyéb más bevonatozás. (pl. titánium) Ezt az eljárást arra használják, hogy, növeljék a fémek felületén a természetes oxidréteg vastagságát, elősegítve ezzel a korrózió ellenállást, kopásállóságot. Ezeken felül jobb tapadást biztosít az alapozáshoz, festéshez, ragasztáshoz, a mi esetünkben a kerámia bevonathoz.

Ennek köszönhető, hogy a BaByliss Sublim Touch készülékek bevonata maximálisan fedi a fémfelületeket, tökéletesen állja a melegítés, lehűlés fizikális hatásait, és egyenletes, kíméletesen de ugyan akkor hatékonyan formáz és ápol. Használata után a haj bársonyos tapintású és életteli lesz.

Babyliss - Aktuális trendek 7Ionizáló technológia

Napjainkban egyre növekszik az ionizáló technológiát alkalmazó hajszárítók, hajformázók választéka és forgalma. Az ionizáló hajszárító az alábbi plusz szolgáltatást nyújtja Önnek. Az ionizáló hajszárítókban lévő generátor milliónyi tisztító negatív iont hoz létre, amelyek segítenek fenntartani a haj ideális nedvességtartalmát. A kiváló hidratáció javítja a haj állapotát, regeneráló hatású, a fésülést lágyabbá és könnyebbé teszi, dúsítja és fényesebbé teszi a hajat. A negatív töltésű ionok egyúttal csökkentik az elektrosztatikus töltést és a nem kívánatos göndörödést.

Nem feltétlenül kell hajat szárítanunk vagy formáznunk ahhoz, hogy ezt a tulajdonképpen haj egészségmegőrző technikát alkalmazzuk, elég, ha a fésülködési szokásaikba beemeljük.

És hogy hogyan? A BaByliss új 776400 Ionizáló hajkefe használatával. Kényelmes, praktikus és egészséges!


Az ionizáló hajszárításhoz 50 % - kal kevesebb idő kell, és kb. 30 %-kal kevesebb hőmennyiség szükséges!

Babyliss - Aktuális trendek 8

A WTECH egy innovatív, BaByliss által kifejlesztett penge megoldás mely a 700-as haj és szakállnyíró készülékek vágófejében fejti ki hatását. A szó szerint W-technológia egy W formájú penge rendszert jelent mely 25%-kal gyorsabban fejti ki hatását. Az új innovatív mozgó vágó élnek köszönhetően még a legvastagabb hajnál is tökéletes eredményeket érhetünk el rekordidő alatt. Garantált, egyenletes nyírás, bármilyen szögben is tartjuk a készüléket, könnyű használat, pontos vágás, számtalan vágáshossz lehetőség.

Babyliss - Aktuális trendek 10

Garantált védelem

A BaByliss készülékek leglényegesebb jellemzője és a fejlesztés során a legfontosabb tényező, a haj védelme.

A hajsütők védelmet nyújtanak és megőrzik a hajban található rostokat, az alapvető technológiai elveknek köszönhetően, melyek az i-Temperature Technológia stabilizálja a hőmérsékletet és ezáltal garantálja a tökéletes formázást, egyetlen mozdulattal.

Az új Sublim Touch hajsütő sorozat hasonlóan a védelem jegyében került kifejlesztésre. A sütő felület exkluzív, selymes bevonata garantálja a hatékony hőmérsékletet és az igény szerint 200°C biztosítását. A hőmérséklet hajtípusnak megfelelő beállítása elsődleges a haj védelmének érdekében.

A BaByliss minden szakmai tudását felhasználva, megtalálta a tökéletes egyensúlyt a szárítás és a levegő kiáramlása között, így a tavalyi évben bevezetésre került energia takarékos hajszárítói 20%-kal kevesebb energia felhasználás mellett, ugyanolyan maximális teljesítménnyel és hatékonysággal képesek működni. Minden tulajdonság hatással van egymásra a működés során, így a tökéletes kombináció kifejlesztése professzionális szaktudást igényel. A BaByliss szakértő ezen a területen!

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2021 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK