Hajformázó eszközök szalonban

Egy fodrászszalon kialakításakor a befektetőknek számos tényezőt kell mérlegelniük. A működéshez szükséges erőforrások gazdaságos beszerzése mellett a vállalkozás hosszú távú nyereséges működését is szem előtt kell tartaniuk. A kiválasztott eszközök nem pár napot, hónapot, hanem jobb esetben éveken át szolgálják tulajdonosukat és válnak társaikká a mindennapos munka során. Ésszerű megválasztásuk ezért hosszú távú szemléletmódot követel.

 

Duplázzuk meg bevételünket


Minden szalon legyen az szó fodrászatról, vagy kozmetikáról ideális terepet biztosít a szolgáltatásokon felüli értékesítéshez. Vendégünk min. fél órát tölt el társaságunkban, amíg a kívánt frizura elkészül. A munkával eltöltött percek akár többszörösen is megtérülhetnek, amennyiben kreatívan használjuk fel azokat. Miért ne dupláznánk meg forgalmunkat?

 

Vendégünk, amikor betér szalonunkba már letette voksát szolgáltatáspalettánk mellett. Kíváncsi, érdeklődő és hajlandóságot mutat arra, hogy frizuráját nálunk készítesse el. A pozitív végeredmény reményében nyitott arra, hogy a hajával kapcsolatosan minden „problémáját” megoldjuk. Egy kiváló fodrásznak ez több, mint ideális állapot. Lehetőséget ad arra, hogy igazi értékesítővé váljon és a vevői igények figyelembevételével hasznot hajtson vállalkozásának. Mindezt az amúgy is munkával töltött idő hasznosításával!

 

Egy frizura beszédesebb bármilyen vendégnél. Egy kiváló szakember már az első pillanatban el tudja dönteni, hogy ápolt, vagy elhanyagolt hajról és fejbőrről van-e szó. A helyzet adja magát. Ahhoz, hogy bizalmat építsünk ki érdeklődhetünk vendégünk hajápolási szokásairól és arról, hogy van-e esetleg olyan problémája, amit nem tud megoldani. Az egyes kezelési fázisoknál kitérhetünk arra, hogy milyen állapotúnak találjuk haját és hogy milyen anyagokat, eszközöket használunk az adott pillanatban. A tükrökön elhelyezett érdeklődésre számot tartó kérdések és válaszok is segítségünkre lehetnek. Az érdeklődő, kíváncsi hangvétel biztos sikernek számít. Még ha az adott alkalommal nem is, de hosszú távon biztosan számít ránk vendégünk.

 

Plusz bevételi források 

 
A fodrászszalonban számos olyan termék van, melyet vendégeink otthonukban is szívesen használnának. Egy professzionális hajszárító, vagy hajsütővas minden szépülni vágyónak kívánatos, hiszen a nagyobb teljesítmény, plusz szolgáltatások és a hosszabb élettartam legtöbbször a lakossági termékeknél nem, vagy csak egy két gyártónál elérhető. A BaByliss PRO termékei itt is kitűnnek a hagyományos eszközök közül. Lakossági és professzionális vonalon alkalmazott legújabb technológiai megoldások, mint a titán, vagy a tourmaline a legújabb trendekhez alkalmazkodnak. A termékekhez tartozó és az eladást segítő displayekkel, plakátokkal, vagy mintakészülékekkel az értékesítés játszi könnyedséggel valósulhat meg. A hajformázó eszközök mellett a hajkozmetikumok is értékesíthetők. Ezek közül a pl. a hajsimítókhoz, hajsütővasakhoz tartozó simító, vagy göndörítő lakkok számíthatnak biztos sikerre.


Lehetséges bevételi források a fő profil mellett


- Hajkozmetikumok értékesítése
- Hajformázó eszközök értékesítése (hajszárító, hajsimító stb.)
- Mikrokamerás haj- és fejbőrvizsgálat
- Hajnövesztő szerek forgalmazása
- Tanácsadás

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2021 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK