Időtlen szépség a Malu Wilz újdonságaival

Egy nő kortól függetlenül mindig gyönyörű, melyet megjelenésével és kisugárzásával koronáz meg. Az örök női szépséget a Malu Wilz is jól ismeri és a legújabb kollekciójával az Örök nőknek kedvez.

Nincs olyan szín, vagy tónus, mely bármelyik nőt ne tudná még nőiesebbé, még vonzóbbá varázsolni. Egy piros árnyalat az ajkakat mindig szexibbé, egy sötétebb tónus a szemeket mindig igézővé, egy kis rózsaszín az orcákat mindig élettel tölti meg. Kortól függetlenül.

A Malu Wilz legújabb Timeless Beauty trendkollekciója is az örök szépség és az örökké tündöklő nő jegyében született meg. Olyan színekkel, melyeket bárki bátran viselhet.

A szemek hangsúlyozására két új szemhéjpúder érkezett, melyek kékes, lilás tónusaikkal és gyöngyház matt kivitelükkel bárki sminkjét képesek feldobni. Mindezt a márkától megszokott gazdagon pigmentált kivitelben.
A szemeknél maradva a kényelmet előtérbe helyezők sem fognak csalódni. A szemhéjak színezésére ugyanis két trendteremtő termék is rendelkezésre áll. Bárhová magaddal viheted őket és használatukkal bármikor felfrissítheted sminked.
Az ajkak színezésére egy régi klasszikus született újjá a Hot Lip Maximizer formájában, mely nem csak egy szájfény, hanem a benne megtalálható Chilli kivonat miatt egy igazi ajak volumenizáló is, nagyobbá és teltebbé téve azokat.
A Timeless kollekcióban ugyanakkor új ajakrúzsszíneket is találsz, ha az erősebb megjelenésű árnyalatok és a tartósság híve vagy.
Erős pigmenttartalmukkal az esküvői, vagy a stage sminkek fontos részévé válhatnak egész napra ellenállva a környezeti és egyéb külső hatásoknak.

Az új kollekciót a Satin Glow pirosító koronázza meg, mely bármelyik sminket képes életre kelteni. Kókusz illata és rózsaszínes árnyalata nem csak a te, de a férfiak érzékszerveit is elvarázsolja. Enyhe csillogással, ragyogó üde kinézetet kölcsönözve annak.

Az újdonságokat már webáruházunkban is megvásárolhatod:

MA4441.01 Satin Glow pirosító
MA4765.1 Hot Lip Maximalizer
MA4400.159 szemhéjpúder szürkés lila színben
MA4400.169 szemhéjpúder füstös kék színben
MA4757.16 Tartós szemhéj színező ceruza jeges latte színben
MA4757.17 Tartós szemhéj színező ceruza ragyogó napnyugta színben
MA422.17 Ajakrúzs természetes rózsa színben
MA422.24 Ajakrúzs eper színben
MA422.54 Ajakrúzs málna színben

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK