X-Epil Intimo intim törlőkendő

Az intim zónák védelme a terhesség alatt kiemelten fontos, hiszen mind a mama, mind a baba érdekében még inkább fontos, a különböző fertőzéseket elkerülni, illetve megelőzni.

Ma már minden lehetőség adott ahhoz, hogy a mindennapi tisztálkodáskor célzott védelmet biztosítsunk az intim területeknek. Az egyik alapszabály, hogy ne használjunk a hüvelyben szappanos készítményeket, mert ezek megzavarják a hüvely természetes védekező rendszerét. Tehát intim mosakodó szereket csak a külső nemi szervek területén használjunk, azonban azok használata kifejezetten ajánlott. Az Intim mosakodó gélt a mindennapi tisztálkodáshoz ajánljuk, mellyel megelőzhető a fertőzések vagy folyások kialakulása is.

Az intim területek természetes pH egyensúlyának megőrzéséhez nélkülözhetetlen a tejsav, mely vékony filmköpenyként védi a bőrt a kórokozókkal szemben. A tejsavat termelő baktériumok azonban nagyon érzékenyek, a legkisebb változásra is csökkenhet számuk, mely a védelmező filmréteg csökkenését és a fertőzések kockázatának növekedését okozhatják. Az X-Epil Intimo termékek tejsav tartalma segít megőrizni az intim területek természetes pH értékét. Az intim mosakodó gélt naponta többször is használhatjuk zuhanyozás alkalmával.

A terhesség ideje alatt, leginkább a terhesség előrehaladtával megnő a vizelési inger, amikor elkerülhetetlen, hogy nyilvános WC-t is használjunk naponta akár többször is. Nagyban ronthatja komfort érzetünket, ha nincs lehetőségünk a megfelelő tisztálkodásra. Ezekben a helyzetekben nyújt nagy segítséget az Intim törlőkendő, mellyel bárhol, bármikor felfrissülhetünk és megfelelően óvhatjuk az intim zónát a kórokozókkal szemben. Az X-Epil intim törlőkendő Aloe Vera és Kamilla kivonatot tartalmaz. Friss, üde közérzetet biztosít, miközben gyengéden tisztít és megbízható védelmet nyújt.

Mind a mosakodó gélt, mind a törlőkendőt közvetlenül a szülés után a kórházban is használhatjuk, amikor különösen fontos az intim zóna rendszeres tisztán tartása. Amellett, hogy tisztít és frissít, ápolja is az érzékeny területeket.

Az X-Epil intimo termékek közül mindenki kiválaszthatja a megfelelő intim higiéniai termékeket, melyet akár otthon, akár napközben bárhol, bármikor használhatunk.

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2021 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK