X-Epil Intimo intim törlőkendő

Az intim zónák védelme a terhesség alatt kiemelten fontos, hiszen mind a mama, mind a baba érdekében még inkább fontos, a különböző fertőzéseket elkerülni, illetve megelőzni.

Ma már minden lehetőség adott ahhoz, hogy a mindennapi tisztálkodáskor célzott védelmet biztosítsunk az intim területeknek. Az egyik alapszabály, hogy ne használjunk a hüvelyben szappanos készítményeket, mert ezek megzavarják a hüvely természetes védekező rendszerét. Tehát intim mosakodó szereket csak a külső nemi szervek területén használjunk, azonban azok használata kifejezetten ajánlott. Az Intim mosakodó gélt a mindennapi tisztálkodáshoz ajánljuk, mellyel megelőzhető a fertőzések vagy folyások kialakulása is.

Az intim területek természetes pH egyensúlyának megőrzéséhez nélkülözhetetlen a tejsav, mely vékony filmköpenyként védi a bőrt a kórokozókkal szemben. A tejsavat termelő baktériumok azonban nagyon érzékenyek, a legkisebb változásra is csökkenhet számuk, mely a védelmező filmréteg csökkenését és a fertőzések kockázatának növekedését okozhatják. Az X-Epil Intimo termékek tejsav tartalma segít megőrizni az intim területek természetes pH értékét. Az intim mosakodó gélt naponta többször is használhatjuk zuhanyozás alkalmával.

A terhesség ideje alatt, leginkább a terhesség előrehaladtával megnő a vizelési inger, amikor elkerülhetetlen, hogy nyilvános WC-t is használjunk naponta akár többször is. Nagyban ronthatja komfort érzetünket, ha nincs lehetőségünk a megfelelő tisztálkodásra. Ezekben a helyzetekben nyújt nagy segítséget az Intim törlőkendő, mellyel bárhol, bármikor felfrissülhetünk és megfelelően óvhatjuk az intim zónát a kórokozókkal szemben. Az X-Epil intim törlőkendő Aloe Vera és Kamilla kivonatot tartalmaz. Friss, üde közérzetet biztosít, miközben gyengéden tisztít és megbízható védelmet nyújt.

Mind a mosakodó gélt, mind a törlőkendőt közvetlenül a szülés után a kórházban is használhatjuk, amikor különösen fontos az intim zóna rendszeres tisztán tartása. Amellett, hogy tisztít és frissít, ápolja is az érzékeny területeket.

Az X-Epil intimo termékek közül mindenki kiválaszthatja a megfelelő intim higiéniai termékeket, melyet akár otthon, akár napközben bárhol, bármikor használhatunk.

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Az adatvédelmi nyilatkozatot
megismertem és elfogadom.

© 2018 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK