Ismét gyűjtheted a pontokat a Solanie-val

Ez elmúlt éve egyik legsikeresebb akciója most újra elérhető. Vásárolj Solanie termékeket és váltsd be őket akár 50% kedvezménnyel.

Ezt a lehetőséget nem hagyhatod ki, hiszen most minden Solanie vásárlásodért értékes pontokat kaphatsz. Vásárolj vagy rendelj termékeket 2016. május 10. és 2016. december 30. között közvetlenül tőlünk, vagy exkluzív viszonteladó partnereinktől és minden elköltött 2000 Ft után most egy pontot adunk ajándékba. Gyűjtsd össze és ragaszd be a kapott pontokat a Solanie pontgyűjtő füzetébe és váltsd be őket értékes, ugyanakkor kereskedelmi forgalomban nem kapható termékeinkre.

Fontos! Az összegyűjtött matricákat lehetőség szerint folyamatosan váltsd be és ne hagyd a pontgyűjtési időszak végére! Ha a füzeted betelt ne ess kétségbe, igényelj újat, hiszen a pontgyűjtés alatt korlátlan mennyiségű beváltást végezhetsz.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget és váltsd be vásárlásaidat újabb értékes termékekre.

Kattints ide és töltsd le pontgyűjtő füzetünket.

Kezdd el a vásárlást és a pontgyűjtést webáruházunkban.

Olvasd át hivatalos játékszabályzatunkat az alább linken.

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK