Ívelt, kifejező, tökéletes…

A legújabb „trend” a tökéletes és természetes szemöldök!


Ahogy változik a divat, úgy változik a szemöldök trend is. Van, amikor a sűrű van, hogy a vékony ceruza csík vagy a hangsúlyos tetoválás hódít és persze időről időre visszatérünk a természeteshez. Bármilyen trend hódít, a természetes tulajdonképpen mindig nyerő, ezzel nem lehet melléfogni. Ami pedig a legfontosabb, hogy az archoz és személyiséghez legjobban illő szemöldökformát válasszuk.

Az arcnak a szemöldök adja meg a keretet és ez által a karaktert. Egy szépen formált szemöldökkel sokat szépíthetünk egy arcon, de bármilyen gyönyörű is az arc, egy elrontott szemöldök a teljes összhatást el tudja rontani. Éppen ezért nehéz a szemöldökformázáson belül trendről beszélni, hiszen mindenkinek egyénileg kell „megalkotni” a tökéletesen hozzá illő formát és vastagságot.

A szerencséseknek persze adott a szép ív, és egy festéssel vagy néhány szál eltávolításával már kész is a tökéletes szemöldök. Vannak azonban olyanok, akiknek nem tökéletes a szemöldök íve, vagy a vastagsággal vannak problémák. És persze ott van az a sok hölgy, akik tinédzser korukban idejekorán és nem szakszerűen szedték ki a szemöldöküket így egy életre elrontva annak ívét. Nem beszélve azokról, akik egy súlyos betegség miatt vesztik el a szemöldöküket és nekik a nőiességük helyreállítása múlik azon, hogy a tükörben a régihez legalább hasonló arc nézzen vissza rájuk. Sokáig erre a problémára csak a szemöldök sminkelése – ceruzával és porral – jelentett megoldás, aztán jöttek a tartós szemöldök festékek, de a szőr hiányát ezek sem tudták igazán megoldani. A tetoválás megjelenésével sok nő megoldást talált az elrontott vagy kihullott szemöldök korrigálására, de ez egy „szinte” végleges eljárás amitől, sokan tartanak, mert megváltoztathatatlan.

A szemöldökdúsítás azonban nem végleges megoldás, a szemöldök színe mindig az aktuális hajszínhez igazítható, a végeredmény pedig természetes. A kis szemöldök szálakat egyenként applikáljuk a szőrszálhoz, lanugó szálhoz vagy a bőrhöz. Mivel a ragasztó érintkezhet a bőrrel, így abban az esetben is megoldást jelent, ha helyenként vagy akár teljesen hiányzik a szemöldök. Természetesen a szemöldököt ugyanúgy töltetni kell, mint a szempillákat, de a természetes hatás megéri azt az esetenként 1 órát amit rá kell fordítani.

A szemöldök dúsítását vagy pótlását végezhetjük akkor, ha csak néhány szál szükséges a tökéletes ív eléréséhez, ha hiány van a szemöldök bizonyos részein, ha egyszerűbben dúsabb hatást szeretnénk, vagy ha egy teljes szemöldököt kell pótolni. A tartósság 2-4 hét mely attól függ, hogy szemöldök szálra illetve lanugó szálra, vagy bőrre applikáljuk a szálakat. Amennyiben csak a bőrre ragasztunk, akkor kb. 2 hét tartósságra lehet számítani, míg természetes szemöldök szálra vagy lanugó szálra applikálva 4 hét tartósság érhető el. Az otthoni ápolás nem különbözik a szempilla hosszabbítástól, tehát az olajos lemosókat kerülni kell és persze a dörzsölés sem megengedett. Ezeken kívül viszont a szemöldökdúsítás senkit nem akadályoz abban, hogy a mindennapjait a megszokott módon élje. Nem kell lemondani a sminkről, sportról-úszásról és a szaunáról sem.

A természetesség nagy előnye, hogy a szemöldökdúsítást nem kell csupán a hölgy vendégkörre korlátozni, hiszen akadhatnak olyan férfiak, akiknek szintén hiányos a szemöldöke. Előfordulhat, hogy egy heg, vagy egyéb ok miatt hiányos szemöldököt kell korrigálni néhány szállal. Mivel a szálak a megfelelő színválasztás esetén beleolvadnak az eredeti szemöldökbe, így az urak is igénybe vehetik ezt a szolgáltatást.

A szempilla hosszabbítás után hamarosan ez a szolgáltatás is egyre több szalonban lesz elérhető. Így a természetes és igéző pillantás mellett a természetes és kifejező szemöldök egyre többek számára válik elérhetővé.

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK