Új tanfolyam időpontok az Alveola Beauty Akadémián

Ha tanulni, informálódni, vagy a piaccal együtt fejlődni szeretnél akkor nálunk a helyed. Látogass el az Alveola Beauty Akadémia téli/tavaszi képzéseire és tanulj szépségipari szakértőinktől.

Sokszor ismételjük azt a tényt, hogy tanulni egy életen át kell. Legfőképpen azért, mert a felgyorsult információáramlásnak és reklámoknak köszönhetően vendégeid folyamatos impulzusokat kapnak az újdonságokról melyeket ha rosszul kezelsz le, akkor akár el is veszítheted őket.

Az Alveola Beautyakadémia tematizált képzésekkel és a szépségiparban jártas szakemberekkel segít abban, hogy a számodra oly kedves tanfolyamot gyakorlatban és elméletben is elsajátítsd. Budapesten a speciális képzési igényekre szabott új helyszínen professzionális csoportmunkával dolgozhatsz változatos a mindennapos munkát lefedő témakörökben.

Tekintsd át legfrissebb téli/tavaszi oktatási tematikánkat és jelentkezz képzéseinkre az oktatas@alveola.hu, vagy a 20 361 1799-es telefonszámon Szabó Annamáriánál.

Témakörök:

 

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK