Karácsonyi kupon ajánlatok nagykereskedelmi üzletünkben

Ha a karácsonyi őrületben szeretnél egy picit visszalassulni és tényleg az exkluzív ajánlatokra koncentrálni, akkor tekintsd át limitált kuponlapunk kedvezményeit.

Most már hagyománynak számít, hogy minden karácsonykor prémium márkáink termékeit kiemelt kedvezmények mellett vásárolhatod meg. Idén sincs ez másként hiszen Solanie, PHYRIS, Dr. Spiller, Malu Wilz, Long Lashes és NABA márkáink legnépszerűbb termékeit most újra csokorba gyűjtöttük , hogy azokból akciós kuponok formájában válogathass.  Ha szeretnéd feldobni egy kicsit szalonod forgalmát, vagy csak spórolni szeretnél, akkor igényeld exkluzív kuponlapunkat és váltsd be a rajta a található kedvezményeket nagykereskedelmi üzletünkben.

Kedvezményes kuponlapunkat 2016. december 1-től igényelheted nagykereskedelmi üzletünkben vagy telefonon.

A kuponlapon található kedvezményes ajánlatok kizárólag 2016. december 1. és 2016. december 23. közötti időszakban érvényesek a készlet erejéig.

 

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK