Karneváli köröm trend

Az ünnepek elteltével és elbúcsúztatva az óévet, nem maradt sok időnk fellélegezni, hiszen január havában már bőszen elkezdődik a készülődés a farsangra, maszkabálra ami szintén a színekről, csillogásról is szól, de mégis egy kicsit más módon élhetjük ki kreativitásunkat.

Ez a hagyomány Olaszországból származik. A vidámságot, az életörömet és szórakozást szimbolizálja, valamint kezdődik a báli szezon, aminek végére a telet is el kell űznie.

A két leghíresebb és legközismertebb a Velencei és a Rioi karnevál. Az első szép, még a második inkább a kellemes jelzőt kapta. Természetesen itt is vannak ismertető motívumok, amik megkülönböztetik az farsangi körmöt, mondjuk egy karácsonyi műalkotásunktól. Ilyenek például az állarc és a toll. Minél díszesebb, feltűnőbb, annál jobban illik az alkalomhoz.

A színválasztásnál azért meg vagyunk kötve, hiszen az ünnepi hatású arany és ezüst, szinte kötelező alapszínek. A könnyedebb pasztel színek és a vad nyári neonok nem itt fogják virágkorukat élni. Inkább a sötétebb tónusok hozzák meg az ünnepi és picit drámai hatást.

Ebből a nemes alkalomból hirdettük meg az első NABA online internetes szalonköröm versenyét. Ha vendégeid visszacseppentek a hétköznapi szalonkörmök világába, most itt a lehetőség, hogy újra kiteljesíthesd rajtuk alkotói éned. Tiszta, korrekt, szakmai zsűrizés és értékes tárgynyeremény is vár. Természetesen a legnépszerűbbet is jutalmazzuk, különdíj formájában.

Részleteket és versenykiírást itt találhattok: http://alveola.hu/naba-tollasbal-szalonkorom-verseny

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK