KarrierA karrier lehetősége nyitva áll előtted!

Magyarország egyik vezető kozmetikai cége téged is vár!

Felelősségteljes, kihívásokkal teli munkával és barátságos környezettel. A teljesítményedhez és képességeidhez mért bér és juttatási rendszerrel, szakmai továbbképzésekkel és előrelépési lehetőséggel.

Bérezés

Az Alveola Kft. több mint 25 év során meghatározó alakjává nőtte ki magát a mmagyarországi szépségápolási szegmensben. A cég által képviselt normák és magas minőségű szolgáltatások a munkatársainktól is maximális teljesítőképességet igényelnek. Éppen ezért bérezési rendszerünket is ennek megfelelően alakítjuk és alakítottuk. Csak akkor tudunk a piaci igényeknek maradéktalanul megfelelni, ha munkáltatóként is ezeket az értékeket képviseljük. Nálunk az elvégzett munka minősége az, ami munkatársaink bérét alakítja!

Juttatási rendszer

Mi az, amivel még többet adhatunk munkatársainknak? Az Alveola juttatási rendszere minden alkalmazottnak elérhető. Szem előtt tartjuk egészségmegőrzésüket és támogatjuk étkezésüket. Külső és belső szakmai tréningjeinkkel elősegítjük fejlődésüket. És ha még ez sem elég, akkor a speciális munkakörökhöz cégautót és céges mobiltelefont is biztosítunk, hogy a feladatok elvégzése maximális hatékonysággal történhessen.

Előrelépési lehetőség

Az Alveola célja, hogy munkatársai jövőbeli elképzeléseit maradéktalanul támogassa. Mindenki a képességeinek legmegfelelőbb pozícióban dolgozhasson és szakmailag előreléphessen.

Felkeltettük az érdeklődésed?

Amennyiben úgy érzed, hogy az általunk biztosított professzionális környezetben kamatoztatni tudod képességeid, küldd el fényképes szakmai önéletrajzod és motivációs leveled az information@alveola.hu email címre. Amennyiben számodra megfelelő munkakört találunk, telefonon értesítünk.

Állásjelentkezésed beküldésével hozzájárulsz abban foglalt személyes adataid kezeléséhez, az Alveola adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint. Adatkezelésünkről itt» olvashatsz részletesebben.

Aktuális nyitott pozíciók: 

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

© 2023 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK