Karrier


karrier
A karrier lehetősége nyitva áll előtted!

Magyarország egyik vezető kozmetikai cége téged is vár!

Felelősségteljes, kihívásokkal teli munkával és barátságos környezettel. A teljesítményedhez és képességeidhez mért bér és juttatási rendszerrel, szakmai továbbképzésekkel és előrelépési lehetőséggel.

Bérezés

Az Alveola Kft. az elmúlt 19 év során meghatározó alakjává nőtte ki magát a magyarországi szépségápolási piacban. A cég által képviselt normák és magas minőségű szolgáltatások a munkatársainktól is maximális teljesítőképességet igényelnek. Éppen ezért bérezési rendszerünket is ennek megfelelően alakítjuk és alakítottuk. Csak akkor tudunk a piaci igényeknek maradéktalanul megfelelni, ha munkáltatóként is ezeket az értékeket képviseljük. Nálunk az elvégzett munka minősége az, ami munkatársaink bérét alakítja!

Juttatási rendszer

Mi az, amivel még többet adhatunk munkatársainknak? Az Alveola juttatási rendszere minden alkalmazottnak elérhető. Szem előtt tartjuk egészségmegőrzésüket és támogatjuk étkezésüket. Külső és belső szakmai tréningjeinkkel elősegítjük fejlődésüket. És ha még ez sem elég, akkor a speciális munkakörökhöz cégautót és céges mobiltelefont is biztosítunk, hogy a feladatok elvégzése maximális hatékonysággal történhessen.

Előrelépési lehetőség

Az Alveola célja, hogy munkatársai jövőbeli elképzeléseit maradéktalanul támogassa. Mindenki a képességeinek legmegfelelőbb pozícióban dolgozhasson és szakmailag előreléphessen.

Felkeltettük az érdeklődésed?

Amennyiben úgy érzed az általunk biztosított professzionális környezetben kamatoztatni tudod képességeid, küldd el szakmai önéletrajzod és motivációs leveled az alveola"kukac"alveola"pont"hu email címre. Amennyiben számodra megfelelő munkakört találunk, telefonon értesítünk.

Betölthető pozíciók:

X

Iratkozz fel Te is az exkluzív ajánlatokra!

Válassz!
Az adatvédelmi nyilatkozatot
megismertem és elfogadom.

© 2017 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK